Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, orális szexnél, amikor elmentek, akkor hogy jó nektek?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor mondjuk a számba élvez a párom, akkor meddig tartsam még a farkát a számban..? Tudom, hogy ezt tőle kéne megkérdeznem, de jelenleg nincs, és valahogy eddig nem tudom miért sosem kérdeztem meg ha volt valakim, de érdekelne hogy ilyenkor mi a jó nektek?szept. 16. 15:54
1/16 NemFogodKitalálni válasza:
Remélem nem baj, hogy nőként válaszolok. Én úgy szoktam, hogy megvárom az utolsó adagot, és egyben lenyelem, majd a farkát óvatosan teljesen tisztára nyalom, és a bent maradt pár cseppet még kimasszírozom belőle óvatosan, és azt is lenyalom.
2/16 anonim válasza:
Én úgy szoktam mikor érzem hogy mindjárt elmegyek kiveszem a szájából, és csak oda tartom, aztán annyi jutalmat vesz amennyi jól esik neki😁😁
3/16 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert ilyenkor elég érzékeny nekik (gondolom) és nem tudom hogy rossz-e ha még nyalogatom, vagy nem? Mert nekem pl nem esik jól ha közvetlenül azután nyalogatnak, miután elmentem.
szept. 16. 15:59
4/16 anonim válasza:
huhh első, igazi kincs vagy, már ha tényleg lány, ezen az oldalon már semmi sem biztos :D
na én jövök férfiként: sosem voltam különösebben oda az oráltól.
Érdekes én szeretek nyalni, sőt igénylem is, mert izgat, de a sz**pnak az valahogy nem izgat annyira, jó jó de na.
A kérdésre válaszolva: pl ha épp elélvezek, akkor nekem úgy volt a jó, hogyha még benne maradt a f//rkam a szájában legalább addig míg lüktetett.
ez kb az ejakulálástól számítva 5-10 mp.
Utána kicsit nyalogassa még hogy "tisztán" huzzam ki, és ennyi.
Az hogy lenyeli.e vagy sem, nem érdekelt soha.
5/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy az adott partner mit szeret. Én azt szeretem ha látom, hogy a lány is élvezi. Ezért nem erőltetek semmit. Ha neki úgy jó, akkor elmegyek a földre, a melleire vagy az arcára is. Nekem fontos, hogy nőnek érezze magát és ne érje kellemetlenség.
6/16 anonim válasza:
Nem érzékeny semmi sem, nyalogasd csak szpogasd csak, jó lesz!😁
8/16 anonim válasza:
Én is mindig úgy csináltam ahogy az egyes írja. Szeretek szopni, és a pasi minden cseppjét akarom.
9/16 anonim válasza:
Én párom nem szereti, ha élvezés után birizgálom neki, gondolom érzékeny. Megvárom, míg tele a szám és lenyelem, ennyi :D
10/16 anonim válasza:
#1, #8 istennők vagytok 😆. Amúgy meg, kiveszem a nő szájából, ha már elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!