Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az oldalon vannak valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oldalon vannak valóban aszexuális férfiak vagy ez csak legenda?

Figyelt kérdés
szept. 16. 12:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Szinte jogot formálnak arra, hogy ugyanannyi női orgazmus legyen mint férfi"

Ki mondja, hogy nincs hozzá joguk?

szept. 16. 14:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Na most az volt a legérdekesebb mikor összezárva nőkkel dolgoztam egyedül.Olyanokat mondták arra hogy én mindig figyelek a nőkre,hogy a férfiak nem ilyenek.Hogy nekem számít a nő élvezete,a férfiak nem ilyenek..

Hozzál nekünk pezsgőt.

A barátnőd egy kurvinszkája..

Miért vagy pipogya?Ha olyan fiú lehetnék mint te,minden ujjamra lenne egy nő.

Mesélhetnék még...

szept. 16. 14:21
 13/22 anonim ***** válasza:
Elég baj ha attól váltak pipogya szorongókká ezek a bizonyos férfiak hogy a szex nem csak róluk szól, hogy robbantanak fél perc alatt és viszlát. Hanem ott a partner is szeretne élvezetet. Jujcsúnya gonosz női egyenjogúság. Nem értem, továbbra is ott van a maszturbáció ami ezt a célt szolgálja.
szept. 16. 14:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Nyilván vannak, én is az vagyok.
szept. 16. 14:37
 15/22 Taplofej ***** válasza:

7-es

"Ebben a korban már baromi gáz és ciki lenne szexelni."

????

Mégis mitől lenne gáz és ciki?

Feltéve persze, hogy komolyan írtad.

szept. 16. 14:37
 16/22 anonim ***** válasza:
#Róószgonosznő szeretné élvezni a szexet. Lyónő ürítő gciputtonyként funkcionál.
szept. 16. 14:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Így 50 év felett már abszolút nem érdekelnek a nők. Maga a téma viszont igen. Úgyhogy mondhatjuk aszexuális vagyok"

Az aszexualitás teljesen mást jelent... Aszexuálisnak születünk, ahogy heteroszexuálisnak is, és ez teljesen független attól hogy szexeltél-e már életedben, vagy nem. Ha "érdekelnek" szexuálisan a nők, akkor heteroszexuális vagy. Az hogy most éppen nem dugsz senkit, vagy csökkent a libidód a korod miatt, vagy merevedési problémáid vannak, az már más dolog, attól még a szexuális irányultságod (hogy melyik nem iránt érzel szexuális vágyat) nem változik.

Az önkielégítés sem tartozik ide, nagyon sok aszexuális önkielégít, én is. De szexuális kontaktusra nem vágyok, a párommal sem vágytam rá soha, és egyszer sem az jutott eszembe egy jó nő láttán hogy "úgy megdugnám", hanem hogy át akarom ölelni, meg akarom csókolni, érezni akarom a közelségét.

Nem keverendő össze az aszexualitás a hormonális zavarokkal, vagy az idővel kialakult libidócsökkenéssel, a merevedési zavarokkal, ezek mind idővel vagy valamilyen külső behatás miatt alakulnak ki. Az aszexualitás viszont egy szexuális irányultság, szimplán azt jelenti, hogy egyik nem iránt sem érzek szexuális vonzalmat. Én ugyanúgy undorodok a férfi és női nemi szervektől is, ahogy egy heteró férfi egy másik férfi péniszétől. Nincs ebben több, ettől még egy dögös, bikinis lányra ugyanúgy felizgulok, csak nem képzelek el vele semmilyen szexuálisat.

Érzéki (csók, ölelés, fogdosás) és romantikus (szerelem) vonzalmat ugyanúgy érzek mint bárki más.

szept. 16. 14:52
 18/22 A kérdező kommentje:

10-es

"Az egyenlősdit tolják az emberek arcába. "

Biztos akkor az is igaz hogy egyforma esélyük van a férfiaknak és a nőknek egyaránt párkeresés terén.Gondolom akkor sok férfinek is fizetnek a szexért a nők.

szept. 16. 19:07
 19/22 anonim ***** válasza:
15. Nyilván ez egyéni vélemény de ötven felett szexelni? Ez nem öregemberek sportja. Én meghagyom ezt a fiataloknak. Jó emlékem sincsenek ezért rohadtul nem hiányzik. Örülök, hogy már túl vagyok rajta. A mai fejemmel már nem is értem annak idején miért csináltam és egyáltalán mi jó volt benne. Csak nevetségessé teszik magukat az emberek ebben a korban. Akinek jólesik az csinálja.
szept. 17. 14:03
 20/22 Taplofej ***** válasza:
100%

19.

Öreg??

Magyarországon, ahol nincsenek fényes eü.mutatók, a férfiak kb 73, a nők közel 80 évig élnek.

Egy ötvenes éveiben járó egészséges ember messze van az öregtől.

Ha van oka arra, hogy valaki nem szexel ebben a korban, az nem a születési éve.

Persze ha valaki korábban sem volt oda érte, akkor érthető.

Bár sok olyan esetről is olvasni, hogy valaki 35-40-45 éves kora után fedezi fel a szex nyújtotta örömöket.

És olyanról is, amikor az illető fiatalon mindent is megélt, nagyon sokszor és középkorúként már ki van égve és megcsömörlött az egész nemi élettől.

szept. 19. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!