Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a békülős szexről? Izgatóbb? Vadabb? Közelebb hozza a párokat? Mélyíti a kapcsolatot? Vagy csak egy legenda? Van vele tapasztalat? Ha igen, kaphatok részletesebb véleményeket?
Volt egy kollèganőm aki règen Salgòtarjànban èlt. Azt mobdta, hogy a cigòk napi szinten csinàltàk, hogy össze vesztek, ordibàltak egymàssal , majd hangos bèkülős kefèlès.. magyarul a veszekedès ès a szex is hangos volt.
Veszekedès utàn fèl òràval szerintem mèg sosem volt szex nekem.
Ùjra kezdős szex az volt ès jò volt mert sokkal vadabb volt mint előtte ès az akkori pàrom is nagyon èlvezte, hogy nagyon kemènyen elkaptam
A párom is és én is temperamentumosak vagyunk, így apró dolgokon is gyorsan össze tudunk kapni, de ugyanolyan gyorsan ki is tudunk békülni, és olyankor a szexelésünk is jóval vadabb mint egyébként.
Csak ajánlani tudom :)
Miután megbeszéltük a vitát és úgy esik nekem - ő a férfi - remek.
Bár nem hagy választást, hanem elveszi, amire a még felgyülemlett feszültség sarkallja -> imádom.
Vad, kemény, lefog és közben játszik velem, "használ" - de végig ügyel rá, hogy szándékosan ne okozzon fájdalmat (sem fizikálisan, sem lelkileg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!