Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Milyen volt az első alkalom nagyobb mérettel?
Párommal nyitott kapcsolatba vagyunk, vagyis ő szereti ha én randizok más pasikkal is. Eddig csak átlagos pasikkal voltam életem során, 13-15cm max. most úgy alakult hogy a párom kitalálta keressünk egy új szeretőt számomra aki jóval nagyobb ennél, max 20cm. Találtunk is egy megfelelő jelöltet és hétvégén lenne az első találkozó vele, kicsit félek azért :)
Köszönöm ha normális választ írtok.
Isteni ha jol vanik vele ne aggodj
Tokeletes erzes ahogy valami teljesen kitolt de a kisebb penisszel sincsen semmi problema nehogy felre ertsetek es lepontozzatok
8as vagyok és nő😃🤣
És a tapasztalat beszélt belőlem
15, először értelmezd,amit leírtam.
Ki beszélt itt arról,hogy a nők erről nem beszélnek?
(Bár szerintem nincs szégyenebb nő annál,aki megjegyzéseket tesz olyan dologra,amiről más nem tehet)
Nekem volt kisebbfarkú partnerem,és élvezetes volt vele évekig a szex.
Majd volt egy -szerintem- nagyon nagy és vastag péniszű pasival kapcsolatom,aki ha megfeledkezett rólam és csak dugott ,mint a gép,nagyon tudott fájni.
Szóval tartom. Ha van kémia és szenvedélyes a partner,a méret másodlagos.
Hovatovább,a kisebbfarkú partnerem ki tidott elégíteni,a nagy nem🤷🏼♀️
Ha meg azért lehazugozol,mert azt írtam, "sosem értettem ezt a farokdolgot" azt úgy értem, hogy számomra ez túl van idealizálva. De lehet,hogy én vagyok ilyen csak, hogy nekem milliószor fontosabb,hogy legyen vonzalom és vágy,pont teszek rá,hogy a gatyájába mi van. Ismerkedésnél sem ez alapján döntök
Lehet,hogy olyanhoz vonzódom,akihez kisebb van🤷🏼♀️ nem látok a gatyájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!