Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mèrettel (14/4)vert meg a sors.Ennek ellenére szinte mindig volt barátnőm,kèsőbb gyermekeim születtek.Azonban minden komolyabb,èvekig tartó kapcsolatom úgy èrt vèget,hogy megcsaltak,elhagytak egy nagyobb mèrettel megáldott valakièrt.Többi lent.?
1. Honnan tudod, hogy az új pasiknak mekkora van?
2. Nekem még farkam sincs, mégis csaltak már meg :D
"Nem elmondta,eldicsekedett vele."
Gratulálok, ostoba r*bancokat választottál!
Nem mindegy hogy honnan tudom?! Nem ez a lènyeg,de akkor tessék: elmondta már a kapcsolat alatt,hogy izgatná egy nagy farkú.Amikor szètmentünk,egyszer találkoztunk,èpp egy buliból jött(nèvnap)ès szóba került a mostani barátja.Akkor olyan boldogan kikottyantotta ès elèggè dicsekvően is,hogy a mostani több mint 20 cm.Azt mondta nem tudta előre hogy ekkora lesz,de ha már így van,akkor nagyon örül,ès jobb ezzel a nagy mèrettel.Utána pár nappal találkoztunk,ès mondta hogy nem bántásból mondta,meg hogy úgyis kb mindenkinek nagyobb,hát ez most 22-24 cm.Nem mèrte le,azt mondta.
Szerintem a velem töltött èvek alatt kièhezett a nagy mèretre,ezèrt van ennyire elragadtatva.
Hazudsz kisgyerek, mert ilyen biztos nincs.
Kis depressziós vagy csak.
Én öregebb vagyok tőled és kb ekkora az enyém is vagy kisebb talán és még senki nem hagyott el ezért.
Pedig hidd el hogy volt csajom, nőm rendesen.
A legtöbbet alig tudtam levakarni vagy lerázni.
Ezt én se nagyon hiszem el... Én nő vagyok. Volt már több pasim. A mostani páromnak van a legkisebb az övékéhez képest és imádom a szexet vele, soha nem hagynám el a mérete miatt. Ez amúgy is nonszensznek hangzik. A 22 cm már nagyon nagy amúgy.
De nem csak ezért nem hiszem el ezt a történetet, vannak valóban olyan nők, akiknek a nagyobb tetszik.
Nekem a történet fura. Hogy találkoztok és a nő a pasi farkáról kezd el beszélni neked.
Akkor azt mondtad, minden nőd a kis farkad miatt hagyott ott, de te mégis csak egyetlen - nehezen hihető - történetet meséltél el. A többi nőtől hogy tudtad meg, hogy a farkad miatt hagyott el? Vagy azokat a történeteket még épp most írod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!