Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti szeretitetek csinálni?
Figyelt kérdés
Ti szerettek a partneretek arca fölé guggolni esetleg a szájára ülni és úgy kinyalatni magatokat? Persze az nem számít, ha csak azért csináljátok, mert a partner igényli, csak az, ha tényleg ti magatok is szeretitek ezt csinálni.
Én még nem találtam ilyen partnert, pedig szerintem izgató ez is, abszolút nem beteges.
F
szept. 15. 13:21
1/5 A kérdező kommentje:
Szeretitek**
szept. 15. 13:21
2/5 anonim válasza:
Nem bírják kondival, hogy ebben a pózban tartsák magukat ez a gond, ha nem is mondják.
3/5 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy a #2-nek igaza van.
Nem komfortos, élvezni szeretek, nem akrobatikázni.
4/5 anonim válasza:
Nálunk előjáték része, magas vagyok hosszú combú és térdelve is hozzám fér. Imádjuk mindketten de nem igy szoktam elélvezni.
5/5 anonim válasza:
Nem beteges, csak nehéz mutatvány ahogy fent is írják. Ez is egy póz, mindazonáltal ha egy pasinak csak erre terjed ki a szexuális tudománya az elég karcsú lesz az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!