Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi kiéhezett férfi a gyakori kérdéseken?
Röviden már sokadjára fordul elő hogy egy kommentemre írnak ismerkedési szándékkal, annak ellenére hogy azt se tudják lány vagyok e vagy sem illetve hogy nézek ki.
Ami különösen cringe hogy írják sikeres sportos jóképű, de brooo ha így lenne nem így akarnál ismerkedni 0 információval 😭☠️☠️☠️
Rossz a kérdés kérdező.
A jó kérdés: Miért van ennyi kiéhezett férfi a világban?
Válasz: 1) biológia, 2) a szingli lét szárnyalása miatt.
Az, hogy itt merészebbek, az csak az anonimitás miatt van.
Nyilván az utcán, köszönés után nem fogja megkérdezni egyből,
hogy mikor vihet szobára. Itt viszont megteszik.
Nem sok lehet , de ami van az is több névvel vannak fenn.
Én már kaptam "több" felhasználótól ugyan azt a gyalázkodó sorokat.
Ugyan azt betűről betűre.
KIs betűvel kezdett mondat , és minden szó megegyezett.
Ez a szidás ugyan az volt , de négy névről jött.
Mennyi az ennyi? 5? 10? 20? 100?
A pontos szám becslése érdekében nyugodtan vonj gyököt a tapasztalatodból.
Nincs olyan sok, mint gondolnád. Hozzászólóból sincs olyan sok, csak egyesek többször szólnak hozzá egymás után (több részre osztják a hozzászólást > több pontot zsebelnek be > többet ér a szavazatuk), vagy több profilról szólnak hozzá (felpontozzák saját magukat > sok lúd disznót győz alapon befolyásolja a pontozást).
Az anonimitás megszüntetése egy jó dolog lenne (pontozásnál és jelentésnél is).
Írtam egy választ. Erre 21 üzenetet kaptam, volt közötte mindenféle stílusú. Ebből 3-al áttérünk más felületre irogatni.
Küldünk képet egymásnak (nem fax meg punci fotót, rendes öltözetben). 2 nyagyon jó pasi volt. Videohíváson megbizonyosodtam mert nem hittem, hogy itt vannak ilyen férfiak.
Ahogy itt szokták hívni "prémium
kategória" külsőre. Mert ugye a bevételükről, állásukról meg persze családi állapotukról simán hazudhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!