Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feeder fétis bejön nektek és egy nagy pocakos hízós nő? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Egyszerűen imádok enni, emiatt nagyon elhíztam főleg pocakra.szept. 13. 20:29
1/12 anonim válasza:
Igen bejön. Ez a fétisem. Több ilyen nővel is elkezdtem már beszélgetni itt, de mind kamu volt.
3/12 anonim válasza:
Az 1-es vagyok.
Persze, hogy az. Volt már neki ilyen kérdése máskor is.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen volt már ilyen kérdésem, mindenkinek nem írok én sem vissza.
szept. 14. 07:54
5/12 anonim válasza:
Nekem is nagy kedvencem a hízni szerető nagy pocakos nő.
6/12 anonim válasza:
Ez elég ritka.
A kövér lányok inkább fogyni szeretnének, nem hízni tovább.
Én is dagadt vagyok, de mindig is az voltam, nem egyről a kettőre.
7/12 anonim válasza:
Nagyon bejön, és kár, hogy csak nagyon kevés ilyen nő van.
8/12 anonim válasza:
Nekem bejön, kár hogy az összes ilyen kérdés kamu és valószínűleg pasi írja ki, egyébként tetszik amikor valaki sokat eszik és utána nagy a hasa, de az is ha már hízott, és ez magamon is bejön 30/F
9/12 anonim válasza:
Nekem bejön
Én egy hízni szerető lány vagyok:)
10/12 anonim válasza:
Nekem is bejön, szeretem a nagy pocakos hízni szerető nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!