Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Kinek mi a véleménye a lábfétisről? Én személy szerint imádom a női lábakat/lábfejeket! 25F
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!2020. szept. 25. 16:35
1/21 anonim válasza:
Sokfajta fètist tolerálok..ezt pont nem. Ne kèrdezd mèrt, de számomra idegölő..
2/21 anonim válasza:
Szerintem is kicsit bizarr. Kellemetlen, hogy a labam az alfaja es omegaja valaki szexualitasanak. Nehezen venne be a gyomrom.
3/21 anonim válasza:
egészségedre
elég sok embernek kapcsolódik kisebb-nagyobb fétise valamelyik testrészhez
4/21 anonim válasza:
nagyon megutáltam már a fogalmat is a sok gyökértől akik itt nyomatják orrba-szájba a hülye kérdéseiket
5/21 anonim válasza:
Én annyira tolerálom, hogy ha szépen kérsz, s van időm, lábképet is küldök. :D
19L
6/21 anonim válasza:
És ha az én lábam szőrös? L20+
7/21 A kérdező kommentje:
Ha a farkam is szőrös? Akkor teljes a balansz 🙂
2020. szept. 25. 17:05
8/21 anonim válasza:
Én imádom ha egy pasinak szőrös a farka, szóval nekem nem gond! :)
9/21 anonim válasza:
Én sosem értettem a lábfétis lényegét, pedig férfi vagyok. Imádtam minden exnőm lábfejét simogatni, masszírozni, szaglászni, de ugyanígy odavoltam a combjaikért, a hasukért, hátukért, nyakukért, mellükért... Miért okoz valakinek szexuális izgalmat önmagában a lábfej?
10/21 anonim válasza:
9 szexuális izgalomra ne keress miérteket
izgulsz, amire izgulsz, és kész
(mondjuk speciel nem vagyok lábfétises)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!