Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Kinek mi a véleménye a lábfétisről? Én személy szerint imádom a női lábakat/lábfejeket! 25F
Amíg nem rajtam akarja kiélni, egészségére.
21L
Ha csak magamból indulok ki, én mindig vonzónak találtam a szép női lábfejeket, amikor szingli voltam még, és amikor csak tudtam, mindig ránéztem a számomra szép lányok lábfejére is, mindig felizgatott a látványuk, és ha még szépen ki is volt festve a körmük, még tett is rá egy lapáttal (bár nem elvárás tőlem a kifestett köröm, csak ápolt legyen). Mióta feleségem van, csak az övé érdekel, és az övé is ugyancsak szép. Felizgat, amikor csikizhetem, és régen is jó érzés volt nekem, ha volt olyan csaj, aki szimpi volt, és csiklandozhattam a talpát, ha vevő volt rá. Ugyanakkor nekem is erogén zónám a talpam, ill. az egész lábfejem, és izgató nekem, ha a feleségem csikizi, és régen is, amikor valamelyik nekem tetsző csaj csikizte. Nem tudom, hogy így fétisesnek számítok e, mert a láb puszilgatás, nyalogatás ugyanakkor nem volt soha jellemző rám, csak a csikizés, és a masszírozás.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!