Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok sehogy sem élvezni szex közben?
Figyelt kérdés
Nagy a szexuális étvágyam nő létemre.
De soha nincs orgazmusom férfival.
Masztizni szoktam csikló orgazmusom van.
Nyalást nem élvezem.
Magát az aktust élvezem.
Lehet csak nem jó partnereket választottam?
A mostani párom se jó az ágyban.
Nincs előjáték csak 2 perc szex.
szept. 13. 16:53
1/16 anonim válasza:
Hát ha két perc az előjáték és nem jó az ágyban akkor nem csoda, hogy nem élvezel el. Tudjad, hogy mit akarsz (az önkielágítéssel tudod megtanulni), aztán kérd, hogy azt csinálja. Ha csinálja, akkor szuper, szépen tanulgassátok meg, hogy jó mindkettőtöknek. Ha nem csinálja add ki az útját, aki nem tud jól szexelni, vagyis nem nyitottan kommunikál és figyelmes az ágyban, az az életben sem az. Ilyen emberekkel meg ne legyél.
2/16 anonim válasza:
Előjáték nélküli 2 perc szextől kb senki nem tudna elélvezni.
3/16 anonim válasza:
Milyen előjátékot szeretnél? Mond el neki. Vagy kezdeményezz szexet úgy, hogy maszturbálsz előtte, és megmutatod, hogy élvezed.
4/16 anonim válasza:
2 percnek elégnek kell lennie. Engem leszop a partnerem van hogy élvezésig, akkor én pihenek utána. Később ha van kedvem akkor 1 perc alatt kb gyorsan megint elélvezek akkor már hüvelybe. A 2 perc még jó is hozzám képest. Csiklóval meg tudsz utána te is foglalatoskodni ahhoz nem kell férfi.
5/16 anonim válasza:
Masztizz közben! A nők nagy része így működik, így tudnak elmenni, én még másmilyet nem láttam (ritka, de tudom, hogy van spontán hüvelyi orgazmus is).
Szerintem ugyanolyan izgató amúgy, legalábbis nekem.
30F
6/16 anonim válasza:
2perc az nagyon kevés még az előjátékra is.Jobb ha másik partnert választasz. Mire előkészítem a terepet az minimum 10-20 perc és a dugást nem is mérem .
7/16 anonim válasza:
Ha csak csiklói orgazmusod van és nem szereted az orált kapni, akkor kicsit nehézkesebb, főleg ha olyan a póz, hogy a partnered nem ér el kézzel rendesen.
8/16 StevenUp válasza:
Rossz a partner.
Ha nem vagy aszexuális és gyerekkorodban nem erőszakoltak meg, akkor ha felnőttként nem tudod élvezni a szexet nyugodt körülmények között akkor tényleg a partner a hitvány
9/16 anonim válasza:
Sz.r szextől a világ legérzékibb, legnimfománabb nője sem tudna elélvezni. Csodálom a türelmedet, hogy még nem raktad ki az önző kis pöts pasidat.
10/16 anonim válasza:
Mi volt a gond a többi partnereddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!