Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Behatolás a nő vaginájába...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Behatolás a nő vaginájába nélkül is, lehet élvezni a szexet?

Figyelt kérdés
Ezt felfoghatjuk érzéki játéknak is. Nincs behatolás, viszont van orális kényeztetés és ujjazás. Minden ami érzéki és izgató, kivéve a pénisz a hüvelyben. Játszottatok már ilyet, vagy egyéb más hasonlót a szexben?

aug. 9. 22:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Ja, tizenévesen, szűz koromban. Azóta ez max. előjáték.
aug. 9. 22:40
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Persze, hát a papának már nem működik de azért anélkül is csináljuk valahogy. 77 /N
aug. 9. 22:40
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet élvezni.

Számtalan változata van a behatolás nélküli élvezeteknek.

aug. 9. 22:43
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Én már nagyon sokszor voltam el így jól csajjal, hogy nem történt konkrét közösülés, vagyis coitus. Nem szándékosan, hanem mert vagy nem volt gumi mert nem számított rá egyikünk sem, meg a hely se volt esetleg alkalmas STB. Élveztük mind a ketten, a csajok is.
aug. 9. 22:43
 5/18 anonim ***** válasza:
59%
Volt egy arab csajom, akivel minden volt vaginális szexet leszámítva. Én nem panaszkodtam mert durrogtattam seggbe, ahogy kell és az orál játéka is jó volt. Nem a "szexmentes" élet miatt lett vége.
aug. 9. 22:46
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Csak a primitiv parasztgyerekek agyában él az kép, hogy megdöntik a csajt, berakja a lába közé, "oszt spricc".

A minőségi szex ettől sokkal több......

aug. 9. 22:55
 7/18 anonim ***** válasza:

Persze, hát a jövő Pi@ná@ja a s@eę

ę

@gg.

aug. 9. 22:56
 8/18 zol56 ***** válasza:
Volt egy 9 hónapos ilyen kapcsolatom. Működött.
aug. 9. 22:57
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként én azt gondolom, hogy az emberi szex ami ugye nem csak és kizárólag a fajfenntartás érdekében zajlik, jóval több kell legyen mint egyszerű ki-be mozgás a hüvelyben.

Szíves elnézést kérek attól aki ebben érintett, de általában azt vettem észre hogy idősebb, vagy esetleg aluliskolázottabb, vagy vidéki / falusi lányok akik a kizárólagos döngetős szexet tartják normálisnak... Egyébként meg ha találkoznak egy igényes szexet művelő férfival, megőrülnek érte.

aug. 9. 23:01
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

#9.

Úgy látom, egyről beszélünk.😉

(#6 voltam)

aug. 9. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!