Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki már belepisilt a nője vaginájába?
Figyelt kérdés
Veszélyes lehet a nőnek? Mi történne? Mit érezné a nő?2021. szept. 15. 22:09
2/13 anonim válasza:
EZt a kérdést te egyedül hoztad össze ??
3/13 A kérdező kommentje:
2# nem értem a kérdésed
2021. szept. 15. 22:11
5/13 anonim válasza:
Hogy valami fertőzést kapjak el? Kizárt hogy megengedném.
Rám és a számba pisilt eddig bele a barátom.
7/13 anonim válasza:
Igen csináltam már - tőlem nem kap el semmit, de hiányosan voltak az egészségügyi ismereteim, szóval a lényeg hogy ha túl sok folyadékkal mossák át a hüvelyt (mindegy hogy vizelet vagy víz) az megboríthatja a hüvelyflóra egyensúlyát, ph-ját és fogékonyabb lehet a gombákra. Szóval nem szerencsés túl sűrűn eljátszani a dolgot.
8/13 anonim válasza:
Igen veszélyes, a vizeletben rengeteg baktérium van, csak azt érnétek el vele hogy fertőzést kap a nő, emellett pedig undoríto dolog is.
9/13 anonim válasza:
Nem jatszuk ilyet, se azt h rám pisaljon. Arra ott a wc
10/13 anonim válasza:
Volt egy nőm, később derült ki hogy szubmisszív. Mindent engedett, a kaki és a véres dolgokon kívül. Volt hogy bele pisiltem de csak keveset, tartottunk a hüvely Flóra borulastol. Egyébként semmi extra csak a gondolat az ami izgatja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!