Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány akinek kúp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány akinek kúp fétise van gyerekkori kúpozások miatt?

Figyelt kérdés

szept. 12. 18:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én, mikor 5 éves voltam a kórházban mandulaműtét előtt nyugtatót adtak be, kérdezte tőlem a nővér hogy kúpot kérek vagy injekciót.Természetesen kúpot kértem az injekciótól megijedtem,az fáj meg félelmetes.Nagyon jó érzés volt mikor becsúszott,gondolom megérintette a prosztatámat, mindig fel is állt a kis kukim pedig csak 5 éves voltam.Aztán kiderült hogy arcüreg gyulladásom van, még kb.10-15ször elaltattak és előtte mindig kúpot kaptam,alig vártam hogy beadja a nővér.Olyan is volt hogy egyszerre több fiatal gyakornok nővér adta be a kúpot,az nagyon izgató volt.Meg olyan is volt, hogy a nővér úgy jött be reggel a kórterembe, hogy azt ismételgette: "jön a kúúúp" "jön a kúúúp" "jön a kúúúp" "jön a kúúúp", minden gyereknek kúpot adtak be mert mindenki azt kérte az injekció helyett.Előtte mindig bekenték krémmel a kúpot, lassan nyomták be hogy nehogy fájjon, sose fájt mindig nagyon jó érzés volt amikor megjelent a nővér amikor odajött hozzám, amikor lehúzta a nadrágomat és éreztem a hűvös levegőt a meztelen fenekemmel,ekkor már izgatottan vert a szivem, tudtam hogy nézi a kis posim,posilukam, és a következő pillanatban jött a várva várt érzés,a bekrémezett kúpot elkezdte finoman nyomni,éreztem hogy a keze is ott van a fenekemnél, és 30-60másodperc múlva jött a várva-várt következő érzés,mikor a fenéklukam akaratlanul rászorított a kúpra és éreztem pár másodpercig ahogy becsúszik egyre mélyebbre(nagyon jó érzés),a kukim feláll,aztán már olyan mélyre megy a kúp hogy már nem érzem.Egyszer olyan is volt(soha el nem felejtem!!!!)hogy nyomta a nővér szokásosan a kúpot,és valahogy úgy csúszott be hogy nem éreztem ahogy rászorít a fenéklukam,hanem hírtelen azt éreztem hogy már mélyen bent van olyan intenzív jó érzés volt hírtelen(gondolom telibe találta a prosztatámat) hogy a kukim teljes erőből felállt úgy hogy olyan keményen nyomódott neki az ágynak hogy az már szinte fájt.A nővér ebből semmit sem látott mert mindig hason feküdtem.
nov. 15. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezt a történetet már valahol ovastam korábban...
nov. 15. 16:07
 13/15 A kérdező kommentje:
És hogy tetszik a történet?...
nov. 15. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha már így kérdezed és őszinte legyek, nekem egy kicsit pedo meg búzás is, ahogy egy 5 éves kiscsávó farkáról ömlengeni tudsz. Egy kicsit szado-mazo is amikor részletezed, hogy a nővér nyomja be.

Számomra izgalmasabb lenne, ha valami 25 éves csajról szólna, aki felizgul a kúptól. Bár ott meg azt furcsállnám, hogy ha valakinek bejön az anál, ahhoz nem kell feltétlenül kúp... sőt valami nagyobb "dologgal" csak jobb lehet.

Annak idején az én dokim még tini koromban is sokszor kúpot írt fel. Számomra teljesen semleges élmény volt, nem kötöttem össze a szexualitással. Felírta, kiváltottam, beraktam, kész. Már el is felejtettem az egészet. Kb mintha egy tablettát kellett volna lenyelmen. Azt sem kötöttem össze az orállal.

nov. 15. 17:45
 15/15 A kérdező kommentje:

A saját farkamról beszéltem, nem pedig egy másik 5 éves kiscsávóéról!Ez miért lenne pedo?!

Nővér adta be a kúpot,ez miért lenne búzás?! (nem férfi ápoló)

"Számomra izgalmasabb lenne, ha valami 25 éves csajról szólna, aki felizgul a kúptól" Ebben egyetértek.

"Számomra teljesen semleges élmény volt, nem kötöttem össze a szexualitással"

Pedig nagyon is kötődik a szexualitáshoz az anál,lehet nem mindenkinek, de nagyon sokaknál igen.

nov. 15. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!