Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek kúp fétise van gyerekkori kúpozások miatt?
Hát ha már így kérdezed és őszinte legyek, nekem egy kicsit pedo meg búzás is, ahogy egy 5 éves kiscsávó farkáról ömlengeni tudsz. Egy kicsit szado-mazo is amikor részletezed, hogy a nővér nyomja be.
Számomra izgalmasabb lenne, ha valami 25 éves csajról szólna, aki felizgul a kúptól. Bár ott meg azt furcsállnám, hogy ha valakinek bejön az anál, ahhoz nem kell feltétlenül kúp... sőt valami nagyobb "dologgal" csak jobb lehet.
Annak idején az én dokim még tini koromban is sokszor kúpot írt fel. Számomra teljesen semleges élmény volt, nem kötöttem össze a szexualitással. Felírta, kiváltottam, beraktam, kész. Már el is felejtettem az egészet. Kb mintha egy tablettát kellett volna lenyelmen. Azt sem kötöttem össze az orállal.
A saját farkamról beszéltem, nem pedig egy másik 5 éves kiscsávóéról!Ez miért lenne pedo?!
Nővér adta be a kúpot,ez miért lenne búzás?! (nem férfi ápoló)
"Számomra izgalmasabb lenne, ha valami 25 éves csajról szólna, aki felizgul a kúptól" Ebben egyetértek.
"Számomra teljesen semleges élmény volt, nem kötöttem össze a szexualitással"
Pedig nagyon is kötődik a szexualitáshoz az anál,lehet nem mindenkinek, de nagyon sokaknál igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!