Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már olyan embert a buszon, akinek láthatóan nagyon nagyon kellett pisilnie?
Elmesélitek?
Én nemrég láttam egy lányt, aki nem ült le sokáig, és végig nagyon összeszorította a lábait. Nem biztos teljesen, hogy pisilnie kellett, de gyanús.
Egyszer pedig egy férfin láttam, hogy feszült a tartása, és kicsit olyan volt, mintha a teli hólyag zavarta volna...
Nektek milyen élményetek van?
Olyat láttam a 7esen este,hogy neki már nem kellett.
50körüli,kicsit(nagyon)sok volt neki az ital.Szinte azt sem tudta,hol van.
Láttam ilyet autópálya dugóban, nagyon feszengett a srác, ilyen 16-17 éves körül lehetett, és végül nagy nehezen amint lejottunk a pályarol leugrott a buszról, de addigra mar össze volt görnyedve és nagyon szenvedett
Engem izgatott 🙄
Velem esett meg, hogy nagyon kellett. Konkrétan majdnem be ment. Én nem élveztem. De akkor fixennlerítt rólam, hogy mindjárt bepisilek.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!