Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Mit éreztek, mikor láthatóan nincs kedvetek a szexhez, de azért nekifogtok a párotokkal?
Gondolok itt arra, mikor van előjáték, szokásos kezdés, minden, a barátnőm is benne van. Aztán szex közben látom, hogy mintha unná, nincs kedve, nem olyan jó a kémia sem olyankor, inkább csak fekszik. Én pedig próbálok tolni, de kínosan érzem magam, hogy most mivan? Máskor pedig hangosan nyög, magára húz, nagyon élvezi, és sosem tudom eldönteni, hogy mikor milyen lesz. Az érdekes az, hogy sokszor úgy is elélvez, mikor úgy tűnik, hogy unja (nem minden alkalommal azért).
Akárhogy kérdezem, mindig azt mondja, hogy de élvezi, jó volt nagyon, nincs semmi baj, stb. Nyilván én is mindig elélvezek akkor is, ha épp zavar, hogy ő mintha unná, mert a puncija olyan jó, hogy kivégez így is. De mégis kiváncsi lennék, hogy mit éreztek ilyenkor? Vagy csak simán ilyen a kedvetek? Vagy csak azért mentek bele, hogy a pasitok kielégüljön?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!