Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltatok már kórházban? (Alkalmazottként vagy betegként?) Írjátok le, hogyan történt!
Figyelt kérdés
szept. 12. 12:43
1/16 anonim válasza:
Betegkent ,23/l
Bármennyire is nem illik nem birtam magammal
2/16 anonim válasza:
En is amikor covidos voltam es jorhazban voltam 9napot. (Nem lelegezteton voltam, csak tudogyulladasom volt, de korzhazi ellatast igenyelt.
Altalaban elmentem a wcre es ott.
34f
3/16 anonim válasza:
Betegkent. Tizenevesen. Mar nem tudom miert voltam beutalva par napra de csinaltam a korteremben. Egyedul voltam a szobaban. F
4/16 anonim válasza:
Én nem mertem, mert nem tudtam volna beletörölni mibe az anyagot, pedig megfordult a fejemben. Egyedül is volt sokáig a szobában. Illetve féltem, hogy megérzik a nővérek az ondószagot. Pedig lett volna kedvem kipróbálni, milyen kórházban.
5/16 anonim válasza:
Én egyszer bent voltam 2 hétig, muszáj voltam a wc-ben. De aztán volt olyan is hogy egy nővérke lecummantott. Bár akkor már nem betegként voltam bent, csak a nővérke volt a szeretőm.
6/16 anonim válasza:
Betegként rendszeresen.
Kórteremben, akkor is, ha nem voltam egyedül: takaró alatt.
Fiú vagyok
7/16 anonim válasza:
Betegként kivertem magamnak a wc-ben.
9/16 anonim válasza:
6-os vagyok, 15 voltam az első ilyen esetnél.
10/16 anonim válasza:
15 evesen korteremben ugy, hogy masok is voltak bent? Meresz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!