Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasi üzenetváltáskor nagyon bátor, bevállalós volt, amikor találkoztunk a leírtak felét sem nyújtotta?

Figyelt kérdés
szept. 11. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd le ide nekem, hogy tudsz 10.000 fekvőtámaszt csinálni. Aztán próbáld ki élőben. Mondani bármit lehet...
szept. 11. 21:12
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom hogy a képeid nagyon előnyösek, szerkesztettek voltak. Aztán amikor találkoztatok ledöbbentette a valóság.
szept. 11. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mit nem nyújtott, amit megígért?
szept. 11. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elérte a célját vele ennyi.
szept. 11. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Ismered a mondást amelyik kutya ugat... Tanulj meg valamit: minél jobban fényezi magát valaki előre a neten annál harmatosabb lesz élőben a produkciója.
szept. 11. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem feltétlenül igaz. Én is elég potens vagyok 2-3 parc múlva újra tettre kész ha kell.

Sőt mivel késői magömlésem van, így elég sokáig is bírom.

Szerintem általában a probléma az az, hogy külsőleg választanak partnert, még akkor is ha élő találkozásokból több van.

A lényeg jól mutasson, aztán jön az arcul csapás.

szept. 11. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:
A neten mindenki azt ír amit akar. Ezért kell hanyagolni
szept. 12. 06:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Csajok is ugyanezt csinálják szóval ez oda vissza játék..

amúgy meg amit ír, az a marketing. tévéreklámot láttál már? Szerinted ha a tévreklámból látva megveszel mindent, akkor elönt a boldogság ahogy az sugallja?

szept. 12. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg egy hamburgert a meki plakátjain, aztán nézz meg egyet élőben. Na ugye.
szept. 12. 09:38
 10/10 anonim ***** válasza:
69%

Azért én becsülöm az eszét amiért ezt kitalálta és eladta magát neked.

AZ hogy nem olyan volt , hát őt az már nem érdekli, szexelt egyet és kész.

Bár sok eszed neked nem lehet ha mindent elhiszel.

szept. 12. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!