Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasi üzenetváltáskor nagyon bátor, bevállalós volt, amikor találkoztunk a leírtak felét sem nyújtotta?
Figyelt kérdés
szept. 11. 21:10
1/10 anonim válasza:
Írd le ide nekem, hogy tudsz 10.000 fekvőtámaszt csinálni. Aztán próbáld ki élőben. Mondani bármit lehet...
2/10 anonim válasza:
Gondolom hogy a képeid nagyon előnyösek, szerkesztettek voltak. Aztán amikor találkoztatok ledöbbentette a valóság.
3/10 anonim válasza:
Konkrétan mit nem nyújtott, amit megígért?
5/10 anonim válasza:
Ismered a mondást amelyik kutya ugat... Tanulj meg valamit: minél jobban fényezi magát valaki előre a neten annál harmatosabb lesz élőben a produkciója.
6/10 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül igaz. Én is elég potens vagyok 2-3 parc múlva újra tettre kész ha kell.
Sőt mivel késői magömlésem van, így elég sokáig is bírom.
Szerintem általában a probléma az az, hogy külsőleg választanak partnert, még akkor is ha élő találkozásokból több van.
A lényeg jól mutasson, aztán jön az arcul csapás.
7/10 anonim válasza:
A neten mindenki azt ír amit akar. Ezért kell hanyagolni
8/10 anonim válasza:
Csajok is ugyanezt csinálják szóval ez oda vissza játék..
amúgy meg amit ír, az a marketing. tévéreklámot láttál már? Szerinted ha a tévreklámból látva megveszel mindent, akkor elönt a boldogság ahogy az sugallja?
9/10 anonim válasza:
Nézz meg egy hamburgert a meki plakátjain, aztán nézz meg egyet élőben. Na ugye.
10/10 anonim válasza:
Azért én becsülöm az eszét amiért ezt kitalálta és eladta magát neked.
AZ hogy nem olyan volt , hát őt az már nem érdekli, szexelt egyet és kész.
Bár sok eszed neked nem lehet ha mindent elhiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!