Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyengéd vagy a kemény szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyengéd vagy a kemény szexet szeretitek?

Figyelt kérdés
szept. 10. 20:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%

Én felváltva.

41ferfi

szept. 10. 20:28
 2/15 anonim ***** válasza:
35%

Én a keményet általában. Viszont szex után, akár előtte is szeretem a lágyabb dolgokat pl összebújás, simogatás. Sőt sokszor egy-egy ölelés, simogatás simán fajulhat egy kiadós kemény szexbe.

F

szept. 10. 20:28
 3/15 anonim ***** válasza:
47%

Hangulatfüggő, mindkettőnek megvan a maga szépsége, illetve fontos a változatosság.

25/N (Nem szeretnék privát üzeneteket kapni.)

szept. 10. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Ha nagyon tetszik a partner és megbízok benne akkor bármilyet bevállalok. Szükséges, hogy izgassa a fantáziámat még a sex előtt, hogy vágyjak rá.
szept. 10. 20:39
 5/15 anonim ***** válasza:
28%
Többnyire romantikus a kezdés, hosszú izgatás mindkét reszről. Aztán már nem igazán bírunk magunkkal.
szept. 10. 20:48
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Keményen 23/l
szept. 10. 21:21
 7/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
69%
Mikor mihez van kedvünk. Kb 10-90% arányban van szeretkezés-kemény szex. Abból a maradék 10% szeretkezésből is kb 7-8% átmegy a végére durvább szexbe.
szept. 10. 21:35
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Kedv és hangulat kérdése.
szept. 10. 22:13
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
Kérdés, hogy mit jelent a kemény. De mivel olyannal szokásom szexelni, akihez fűznek érzelmek is, inkább gyengéd/normál.
szept. 11. 01:59
 10/15 anonim ***** válasza:
40 éves koromtól vad szexre vágyok. Volt egy partnerem, aki mindig finomkodott, meg óvatoskodott. Szerintem azt hitte, hogy ilyen törékeny vagyok. Állandóan színészkednem kellett, mert szinte semmit nem éreztem belőle. Egyetlen egyszer végre beindult és elkezdett bevadulni, gyors ütemben dugott, azt élveztem végre, de az egészet agyoncsapta azzal, hogy közben bocsánatot kért. Szerintem fogalma se volt róla, hogy milyen vadmacska lettem volna az ágyban, ha nem finomkodik velem állandóan. De nehéz dolga volt, mert előtte volt egy férfi, aki úgy rántott magához, úgy csókokt meg és úgy nyúlt a lábam közé, hogy azóta nekem mindenki más kevés. De vele nem feküdtem le soha.
szept. 14. 01:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!