Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem megalázó ha egy pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megalázó ha egy pasit ujjaz a csaja?

Figyelt kérdés

Megkért hogy csináljam szopás közben.

Nekem ez nagyon fura volt hogy erre kert meg. Ha hetero akkor minek és miért élvezi?

szept. 10. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne biszex, ha nő csinálja neki?

A biszexnek nem az a definíciója, hogy "aki seggbe szereti", hanem "aki mindkét nemmel szereti".

szept. 10. 17:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mivel a férfiak G-pontja a seggükben van (és hát tegyük hozzá hogy ez az élet iróniája azzal a ténnyel karöltve, hogy mennyire bizonytalanok a szexualitásukban és félnek, hogy melegnek kiáltják ki őket), ezért ez egy bevett izgatási mód, elvileg sokkal intenzívebb orgazmust okozhat.

Szóval attól még nem meleg valaki, ha erre vágyik.

szept. 10. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akartam, aztán csajom meglepett vele, óriásit durrantam, imadom azóta
szept. 10. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Fizikailag élvezetes te buta kislány. A prosztata olyan a férfinak mint neked a csiklód...

Jó lenne ha a lányoknak külön biológia órát tartanának...

szept. 11. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!