Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem megalázó ha egy pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megalázó ha egy pasit ujjaz a csaja?

Figyelt kérdés

Megkért hogy csináljam szopás közben.

Nekem ez nagyon fura volt hogy erre kert meg. Ha hetero akkor minek és miért élvezi?

szept. 10. 15:17
1 2
 1/14 Henrietta fuzesi válasza:
100%
Azért élvezi mert a a pasiknak a prosztatáját nagyon jól lehet stimulálni izgatni. Attól még abszolute lehet a férfi partnered hetero.
szept. 10. 15:20
 2/14 A kérdező kommentje:

De nem nyúltam be nagyon csak kicsit. Nem ingereltem a prosztatát azt sem tudom pontosan hol van és mit kellene éreznem.

Nekem kicsit fura és megfordult a fejemben hogy biszex talán.

De akkor ez természetes dolog.

szept. 10. 15:23
 3/14 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem a pasinak megalazo, ha hagyja
szept. 10. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Normális felnőtt embereknél nem megalázó, hanem élvezik egymás izgatását. De sokaknál az ilyen már b.zis, megalázó, stb.
szept. 10. 15:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális izgalom az agyban alakul ki.

Az, hogy a forrása honnan jön... teljesen egyéni dolog. Ahogy az illető megszokta, vagy éppen újdonság, stb.

Ha neki nem megalázó, és te is elfogadod, akkor nem kell foglalkoznod vele.

szept. 10. 15:56
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem megalázó. Férfi és női fenék is tele van ideg végződésekkel. Anno én is kérdeztem a párom hogy szeretné e kipróbálni ha szopás közben izgatom a fenekét. Bejött neki plusz élvezet így gyakran finoman bedugom picit az ujjam. Semmi meleg vagy férfiatlan nincs ebben.
szept. 10. 15:59
 7/14 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nem megalázó, hanem gáz.

Egy férfi, ha ilyet kér, számomra nem igazi férfi.

Mondom ezt férfiként.

Anno pl az egyik barátnőm akart megujjazni szex közben, többször próbálkozott, de egyszer elegem lett és megmondtam neki, hogy vagy abbahagyja ezt, vagy én hagyom abba vele...

szept. 10. 16:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy kettőtök között mi történik csak rátok tartozik. Ha ez téged zavar mond el neki. Ha nem, akár még élvezed is az élvezetét akkor hajrá.
szept. 10. 16:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem, hiszen egy nő csinálja neki:)

Egy volt régi barátnőm ő is csinálta nekem.

szept. 10. 16:23
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
Ha a pasi kérte akkor neki nem megalázó. Megalázó az lenne, ha valaki kifejezetten NEM kéri, sőt tiltakozik, de te azért is csinálni akarod neki és neked behódolva inkább fejet (pontosabban s.gget 😂) hajt.
szept. 10. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!