Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tud punciban elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud punciban elélvezni?

Figyelt kérdés
Szex közben kiveszi és elvárja, hogy kézzel fejezzem be. Korábbi partnereimmel nem volt ilyen.
szept. 9. 20:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Megpróbálnám nekem megy e
szept. 10. 07:39
 22/23 anonim válasza:
Nálam ez szokott lenni.. nálam szex közbe derül ki hogy mennyire élvezem a nőt ha nekem valami nem tetszik benne akkor szoktam a végén kézzel segíteni magamon
szept. 10. 17:05
 23/23 anonim ***** válasza:

"Óvszerrel csináljuk."

Hát itt van a gond.

De azért Te is elvárod... mert hát "a korábbi partnereid" (osz' majd ő is egy "korábbi" partner lesz : ergo Te is Neki)

okt. 5. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!