Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm mérges rám, mert véletlenül pont egy nagy orgazmusa elött húztam ki a farkam. Szerintetek emiatt miért kell megsértödni?
Figyelt kérdés
szept. 8. 17:52
11/16 anonim válasza:
Egyforma idétlenek vagytok mindketten.
12/16 érdeklődő35 válasza:
Te nem vagy gondolatolvasó.
Viszont ha nem védekeztek, csak megszakítással akkor érthető ha kihúzod. De előtte egy kérdést ezentúl nem árt ha felteszel
13/16 anonim válasza:
Ha barátnőd nem szólt, honnan kellett volna tudnod? Ujjal, ujjazás közben érzem az orgazmust, de farokkal nem nagyon. 100-ból 1-2x.
14/16 anonim válasza:
Szegény barátnőd... Teljesen igaza van. Remélem, azóta jóvá tetted már a hibádat!
15/16 anonim válasza:
14🤣🤣🤣🤣🤣 ja nagyon szegény,1 millió orgazmusból eggyel kevesebb,húha,sose legyen neki rosszabb. Nem értem,mit kell ezt így felnagyítani.
16/16 anonim válasza:
Nőként kérdezem, hogy honnan a fenéből kellett volna tudnia a pasinak előre, hogy a lánynál nemsokára majd jön az orgazmus? Ez nevetséges. Ráadásul, ha jól értettem, nem is ott, akkor szólt emiatt rögtön, amikor lehetett volna javítani rajta, hanem kb. másnap kérte számon a pasitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!