Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szexuális fétisetek vagy perverziótok?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen mi az, és találtatok hozzá partnert?szept. 8. 14:30
23/37 anonim válasza:
Selyem szatén ruhák csajokon, meg magamon is már ha a csaj is szeretné, valamint kötözés minden mennyiségben esetleg bilincsek is oda vissza. Azért akad hozzá partner, fiatal csajok vevők minden új dologra
24/37 anonim válasza:
Igen van, kettő is. Nem írom le mert egy páran felismernének innen. Találtam már rájuk partnert itt is. Nem is egyet.
25/37 anonim válasza:
Lábfétisem van, de nem találtam hozzá partnert még sajna
29f
26/37 anonim válasza:
Tőlem idősebb nők, akár hármasban vagy négyesben is.
27/37 anonim válasza:
Fiatal csajok, animal kedvelő csajok, nagyon nőies transz/shemale, Sub nők, cuckold szex, anorex nők. 37/f
29/37 anonim válasza:
F Tini koromtól felizgat az ondóm íze!!! Mesés szépség a feleségem és cukin, mindenben partner a szexben. Norm. vaginális+oráli szexet élünk, de azt nagyon. Ki nem hagynám a nyáltól lucsogó puncinyalást+a nyálat le nem nyelő szopit.Ő köpte egyszer a számba spermámat, azt hittem felrobbanok a gyönörtől!!! Visszamókáztam és azóta csatakos"malackodásig" mentünk el és mindíg kell a sok ragacsos cucc.
30/37 anonim válasza:
Sperma evés a lány kezéböl és köpködjön le
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!