Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birok monogam lenni, mit csinaljak? N31
Férjnel vagyok es ez szamomra tarsadalmi megfelelesi kenyszer. Szeretem öt, tiszta szivbol de ugyerzem h az ember nem lehet orokke 1 emberbe szerelmes, keptelenseg.
Anyaek elvartak h hazasodjak meg, legyen gyerek minel elobb, baratok mar mind hazasok es lebabaztak. Hat nekem nem megy. Ferjem ugy tudja h baba projekten vagyunk mafr 5 honaoja, de en meg mindig szedem a gyoguszert titokban.
Nem akarom elvesziteni de ez szamomra kín. Lazabb kapcsolatot viszont ki fogna el?
Most fel eve mar hogy kulfoldon dolgozik a parom, 1 honap kint, 2het itthon. Hat az az 1 honap feludules nekem h nem vagyok meglancolva.
A kinlodasomat es gondolataimat bem tudom kivel megosztani igy egy reddit "slutty confession" csoportban irom ki magambol,tiszta szanalom.
Mikor lesz mar ennek vege? Nem akarom ezt erezni, olyan akarok lenni mint barki mas, uncsi monogam🥹
Az eskivo utan 1 evvel ereztem ezt eloszor, es legjobban azt kovetoen h kiment kulfoldre dolgozni.
Magany es a gondoltaim rabsagaban rekedtem. Kellett valami megoldas
Mit tettel es mi valtozott azota?
12-es?
Megmondtam, hogy sajnálom, de én nem akarok gyereket. Élni szeretnék még, és mivel egy életem van, és most már elég volt a másoknak megfelelésből, ezért élni is fogok.
Elváltam, elköltöztem albérletbe, és köszönöm, azóta is jól vagyok, mert szabad vagyok.
Nem akarsz tőle gyereket?
Ha akarsz, akkor ess tőle teherbe, majd mivel már nem lesz más az apa, nyugodtan tudsz szexelni akárkivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!