Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt direkt vagy véletlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt direkt vagy véletlenül csinálják a lányok, ha úgy ülnek a padon, hogy látszódik a puncijuk?

Figyelt kérdés

Többször láttam már, hogy feszülős nadrágban, ami jól bevág, lábukat is felhúzva ülnek az utcán padon, vagy a tömegközlekedésben, és úgy beszélgetnek egymással vagy telóznak.

Ja, mi meg véletlenül se nézzünk oda, nincs ott semmi érdekes, lehet tovább haladni, ugye? :))

aug. 31. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Szellőztetik magukat odalent :D Ám remélem direkt, és tartsák is meg ezt a jó szokásukat!
aug. 31. 22:45
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Látszódik? Nincs rajtuk bugyi?

Nem hiszem el! Ez kamu!

aug. 31. 22:59
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem megfogad a lényeget. A legtöbb nőnek van annyi higiéniai edukációja, hogy nem fog bugyi nélkül leülni egy tömegközlekedési eszközön vagy nyilvános padon stb.. Ez csak a férfiak fantáziája az esetek 99%-ban.

aug. 31. 23:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ritka hogy valaki bugyi nélkül járkálna, de pl. Nekem kényelmes felhúzott lábbal ülni. Valószínűleg másnak is.
szept. 1. 00:06
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Is - is .
szept. 1. 01:41
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen bicis gatyákban én is bugyi nélkül szoktam lenni, mert ez így önmagában nagyon kényelmes és én is szeretek felhúzott lábakkal ülni. Szóval nem az a szándékom amit a kérdésben írtál, de ha látod amit annyira szeretnél, egészségedre, engem nem zavar.
szept. 1. 01:52
 7/12 anonim ***** válasza:
28%
Én pasi ként inkább nézem az ilyen beláthatósági lehetőségeket szándékosan, nőknél .
szept. 1. 02:00
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Akinek nem teszik ez az nézzen férfiakat.
szept. 1. 06:15
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Divat lett a tevepatázás.
szept. 1. 08:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem láttam még ilyet
szept. 1. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!