Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt direkt vagy véletlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt direkt vagy véletlenül csinálják a lányok, ha úgy ülnek a padon, hogy látszódik a puncijuk?

Figyelt kérdés

Többször láttam már, hogy feszülős nadrágban, ami jól bevág, lábukat is felhúzva ülnek az utcán padon, vagy a tömegközlekedésben, és úgy beszélgetnek egymással vagy telóznak.

Ja, mi meg véletlenül se nézzünk oda, nincs ott semmi érdekes, lehet tovább haladni, ugye? :))

aug. 31. 22:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Rengeteg olyan ruhadarab van szekrényemben, amihez abszolút nem hordok bugyit. Elsősorban kényelem, vagy pedig nem nézz ki jól ha látszik a bugyi vonala.
szept. 1. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Kevesen vállalják be a fertőzésveszélyt, én se láttam még ilyet.
szept. 1. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!