Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem birok monogam lenni, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birok monogam lenni, mit csinaljak? N31

Figyelt kérdés

Férjnel vagyok es ez szamomra tarsadalmi megfelelesi kenyszer. Szeretem öt, tiszta szivbol de ugyerzem h az ember nem lehet orokke 1 emberbe szerelmes, keptelenseg.

Anyaek elvartak h hazasodjak meg, legyen gyerek minel elobb, baratok mar mind hazasok es lebabaztak. Hat nekem nem megy. Ferjem ugy tudja h baba projekten vagyunk mafr 5 honaoja, de en meg mindig szedem a gyoguszert titokban.

Nem akarom elvesziteni de ez szamomra kín. Lazabb kapcsolatot viszont ki fogna el?

Most fel eve mar hogy kulfoldon dolgozik a parom, 1 honap kint, 2het itthon. Hat az az 1 honap feludules nekem h nem vagyok meglancolva.

A kinlodasomat es gondolataimat bem tudom kivel megosztani igy egy reddit "slutty confession" csoportban irom ki magambol,tiszta szanalom.

Mikor lesz mar ennek vege? Nem akarom ezt erezni, olyan akarok lenni mint barki mas, uncsi monogam🥹

szept. 8. 13:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
Írj! Imádom az ilyen nőket...! 😉
szept. 8. 13:50
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező nő!

Én szingli pasiként bármire nyitott vagyok,ha rám írsz privátban!

Beszélgetésekre,s bármi másra is...

Rád bízom

szept. 8. 13:51
 3/17 A kérdező kommentje:
Koszonom az ajanlatokat, de szeretore mar nincs szuksegem.
szept. 8. 13:58
 4/17 anonim ***** válasza:
33%
Köztes megoldás? Mond el a párodnak és csináljátok együtt. Ha távol van? Lehet úgy is igazná. Mostmár igazán megérne egy próbát..
szept. 8. 14:00
 5/17 anonim ***** válasza:
23%

Én beszélgetésre is jelentkeztem,nem csak a szeretői státuszt ajánlottam fel!

2-es voltam!

szept. 8. 14:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Sajnos ö egeszen mas felfogasu. Erosen vallasos es szamara a megcsalas oriasi bun. Vagy barni ilyesmi kapcsolatban. Ezert sem mertem elmondani neki h voltam mar harmasban is.
szept. 8. 14:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az ilyesmi nem megcsalás, csak élvezzük az életet ilyen téren is. Aki ennyire vallásos azzal sokat nem tudsz tenni. Akkor marad minden így és várod hogy elmenjen újabb 1 hónapra. 😊
szept. 8. 14:06
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont egy ennyire vallásoshoz mentél hozzá?
szept. 8. 14:08
 9/17 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtunk nem volt vallasi kerdoiv nalam epp. Akkoriban nem gondoltam h ez ekkora problems lesz majd. Nem egy paprol van szo, csak arrol h az ö ertekrendje egeszen mas
szept. 8. 14:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A megismerkedés és a lánykérés között sem jött szóba?

Vagy te csak a gyűrű óta akarnád az összes f…érfit? Olyan is van, de általában már előtte is tudják a lányok, hogy nekik elég-e egy.

szept. 8. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!