Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Phanxy férfi maszturbátor, 7 vibrációs mód, szívó funkció, USB töltés, ergonomikus megérné megvenni?
Figyelt kérdés
kinek van hasonló tapasztalata?
Tudom tudom egy igazi nő nem hasonlítható semmihez de elég volt a prostikból drágák és inkább beszélgetni akarnak.
szept. 8. 09:38
1/9 anonim válasza:
Nem pont ezt de hasonlót vettem. Elmegy egynek de nem az igazi. Nem olyan egyszerű elmenni vele mint gondolná az ember. Én vettem egy szexbabát ezt a szilikonbol készült szexdollt csak végtagok nélkül. Na az ezerszer jobb. 30 ezer volt de ezerszer jobban megéri. Berakod és szinte azonnal eltudsz menni annyira jó benne. Ez a maszturbátor gép meg már azt se tudom hol van, úgy elraktam.
2/9 anonim válasza:
Az milyen amit nem használsz?
A másik nem tágul ki?
3/9 anonim válasza:
Nem tudom mi a neve. Temurol rendeltem de már megszűnt. Hasonló dolgokat tud mint a kérdésben leírtak és fehér színű. A baba az nem tágult ki eddig. Nagyon jó a parokájával mint az igazi csak még jobban szop. Meglehet szopatni keményen. 😁 A combjában meg olyan fém van ami miatt lovagolni is tud. Csak úgy pattog rajtan. Visszalöki magát a fém miatt. Vagy mit tudom én mivan a szilikon alatt. Csak úgy megy be a répa ha ráköpök szóval jó szűk és úgy is maradt eddig.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ sajna ilyen nagy látvànyos dolgot nem vehetek pedig tuti jobb lenne és még a 100 ezer akkor olcsóbb mint egy prosti
szept. 8. 11:44
6/9 anonim válasza:
Nekem se nagyon telt rá ezért ezt is temurol rendeltem ott 28-32 ezer körül vannak és ingyenes szállítás. Sima kartondobozban jön szóval nem kell félnie ha más veszi át. Szívem szerint vennék egy egész alakos 150 cm est de arra nekem se futja. 30 ezerért viszont érdemes egy ilyet kipróbálni. 3 lyuk van rajta. Ez a maszturbátor kb 10 ezer szokott lenni. Akkor már talán jobbam megéri ha hozzá dobsz egy huszast.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem egyedül élek ez a fő gond nah meg az anyagi is de 30 at azért ki tudok adni.
szept. 9. 18:52
9/9 A kérdező kommentje:
27
szept. 10. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!