Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen ergonomikus széket...

Milyen ergonomikus széket ajánlanátok 70e Ft-ig, ami szövet, nem műbőr?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan Herman Millert és egyéb több százezres széket ajánlanak, viszont én annyiért nem tudok venni sajnos. Tudom, hogy ha az ember minőséget akar az nem olcsó, de találtam a neten az említett árkategóriában már párat, csak nem tudom melyik érné meg.

180cm magas vagyok

szept. 2. 10:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez pont olyan, mint a cipő, nem szabad látatlanban megvenni. Én is 180cm vagyok, de ami nekem kényelmes az nem biztos, hogy neked is az. Én is vettem széket a netről, aztán most a tesóm melóhelyéről 5E-ért leselejtezett székben ülök, rettentő kényelmes. Na szóval menj el bútorboltokba, üld végig a kínálatot, és ha találsz kényelmeset írd fel a típusát, keress rá és rendeld meg onnét, ahol a legolcsóbb.
szept. 2. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!