Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak a tinédzser lányok tetszenek? Ha pl.vonaton ott ül elõttem vagy mellettem,arra gondolok,de jó lenne szeretkezni vele.

Figyelt kérdés
30 as vagyok és vonzónak tartom õket,próbálok velük összejönni de nem könnyû.

szept. 7. 21:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet elérni a vagyont?
szept. 9. 12:51
 22/28 A kérdező kommentje:
Na ez egy saját találós kérdés magadnak,szurkolok,hogy kitaláld!
szept. 11. 19:07
 23/28 A kérdező kommentje:

18-as

Mindannyian saját kivetüléseink vagyunk a világnak,ezek szerint te primitív vagy.

Az baj,azzal még sok más személyiség jegy érintett ami kedvezőtlenül befolyásolja a személyiség szerkezet alakulását! Jó munkát kívánok a hosszú de remélhetőleg hatásos pszichoterápiához.

szept. 11. 19:12
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Neked is sok szerencsét a saját kérdésed megoldásához és álmodozásról ami sose fog teljesülni looool
szept. 11. 19:19
 25/28 A kérdező kommentje:

19-es

Annak is oka van hogy valakit lekisebbítesz valakihez,gyermekkori traumáidat így fejezed ki és éled meg ami sajnos szomorú mert ahogy írtad "nem kellesz 25-30-nak)azaz neked vannak önbizalom hiányaid amit egy válasszal szerettél volna semmissé tenni de ez sokkal hosszabb út.

Még valami: Aki magával rendben van az másokat is békén hagy!

Én a 25 éveseket meg sem nézem csak az annál fiatalabbakat!

Szép estét és eredményes személyiségfejlődést neked is!

szept. 11. 19:20
 26/28 A kérdező kommentje:

24-es

Mi hitette el veled a kérdés komolyságát?

Gondolod hogy ilyen lehetőségekkel ide írok segítséget kérni?

Én csak élvezem a kommenteket és ha van kedvem válaszolok is,belefér a sok szabadidőmbe!

szept. 11. 19:25
 27/28 A kérdező kommentje:

24-es

Köszönöm szépen,nagyon sok minden megvalósult már és fog is,bízom benne,hogy neked sok szép élményben lesz részed!

szept. 12. 09:16
 28/28 anonim ***** válasza:
53%

27. Inkább magadon dolgozz. Lassan 40 évesen a 16-18 éves kislányok érdekelnek, valami krva nagy agyi problémád van.

Szerintem azonnal fordulj orvoshoz!

szept. 12. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!