Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak a tinédzser lányok tetszenek? Ha pl.vonaton ott ül elõttem vagy mellettem,arra gondolok,de jó lenne szeretkezni vele.
18-as
Mindannyian saját kivetüléseink vagyunk a világnak,ezek szerint te primitív vagy.
Az baj,azzal még sok más személyiség jegy érintett ami kedvezőtlenül befolyásolja a személyiség szerkezet alakulását! Jó munkát kívánok a hosszú de remélhetőleg hatásos pszichoterápiához.
19-es
Annak is oka van hogy valakit lekisebbítesz valakihez,gyermekkori traumáidat így fejezed ki és éled meg ami sajnos szomorú mert ahogy írtad "nem kellesz 25-30-nak)azaz neked vannak önbizalom hiányaid amit egy válasszal szerettél volna semmissé tenni de ez sokkal hosszabb út.
Még valami: Aki magával rendben van az másokat is békén hagy!
Én a 25 éveseket meg sem nézem csak az annál fiatalabbakat!
Szép estét és eredményes személyiségfejlődést neked is!
24-es
Mi hitette el veled a kérdés komolyságát?
Gondolod hogy ilyen lehetőségekkel ide írok segítséget kérni?
Én csak élvezem a kommenteket és ha van kedvem válaszolok is,belefér a sok szabadidőmbe!
24-es
Köszönöm szépen,nagyon sok minden megvalósult már és fog is,bízom benne,hogy neked sok szép élményben lesz részed!
27. Inkább magadon dolgozz. Lassan 40 évesen a 16-18 éves kislányok érdekelnek, valami krva nagy agyi problémád van.
Szerintem azonnal fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!