Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak a tinédzser lányok tetszenek? Ha pl.vonaton ott ül elõttem vagy mellettem,arra gondolok,de jó lenne szeretkezni vele.
Figyelt kérdés
30 as vagyok és vonzónak tartom õket,próbálok velük összejönni de nem könnyû.szept. 7. 21:14
1/28 anonim válasza:
Nekem is, nyugi, teljesen normális. Evolúció ms pszichológiai szempontból tökéletesen megalapozott. 56/F
3/28 anonim válasza:
1es vagyok, párszor már sikerem is volt.
4/28 anonim válasza:
AZ nem is csoda ha nem tudsz velük össze jönni.
AMikor 16 éves voltam a 30 éves nagyon öregnek tünt akkor.
5/28 Lazy Lover válasza:
Mert amiért a férfiak 90 % ának... Tetszenek meg ahogy ki néznek nem csoda kész nők a mai tini lányok
7/28 anonim válasza:
Evolúciós oka van, egy fiatal nő nagyobb valószínűséggel hoz létre egészséges utódot, mint egy idősebb.
8/28 anonim válasza:
És nagyobb valószínűség mgel neveli fel, míg már tud magáról gondoskodni. #1 voltam, erre gondoltam akkor is.
9/28 anonim válasza:
Nekem bejönnek az idősebb férfiak de még nem volt barátom
10/28 anonim válasza:
Ez érdekes, tettem fel itt kérdést én is 3x vagyok, és rámszállt egy 14,5 éves lány... nem én kerestem, ő nyomult rám.. minden agybetegnek, pedónak elmondtak, hogy az se normális aki csak beszélget ilyen körüliekkel, nemhogy vonzódik hozzájuk. Hozzáteszem testileg 17-18 nak nézett ki kb.
Itt nem volt eddig ilyen válasz, ez furcsa... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!