Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! 12-13 cm már bébirépán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 12-13 cm már bébirépának számít?

Figyelt kérdés
szept. 6. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Igen.
szept. 6. 18:49
 2/8 anonim válasza:
75%
Nah mivan? Ránéztél a farkadra és lemérted? 😂😂😂😂
szept. 6. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Igen. De nem találkoztam ezzel a mérettel a pályafutásom alatt.
szept. 6. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Mi a fene? XD
szept. 6. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Már az átlagos méret is annak számít nekik.
szept. 6. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Ami nem 18cm az már csak bébirépa lehet. :D És igen, magamra ismertem 14 centivel mielőtt ezzel jönnétek :)

De lányok, tudjátok is a centit használni mikor ennyire méregetitek? Szemmértéketek úgy is szar a többségnek.

szept. 6. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Valóban az már az átlag alja vagy átlag alatti, de azért nem számít még annak, használható még egyrészt ha tudja az illető illetve a lány méretei is passzolnak hozzá.

Nem szép dolog olyannal elitélni valakit amiről nem tehet. Nekem majdnem 16 cm úgy mondom ezt. Ti lányok is kiállnátok a másikért ha mondjuk a kismellű nőkre azt mondanák gyereknek számítanak, vagy aki a 15 alatti hosszút és 4 centinél vékonyabbat nem érzi az rongyos tág puncijú.

Egyiket se kell bántani, találja meg mindenki a partnerét aki neki megfelelő

szept. 6. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
26%
Nem bébi, de kicsi.
szept. 6. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!