Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ferfi ha csak le akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ferfi ha csak le akar fektetni egy csajt, akkor miert zavarja amikor mas pasival nevetgel meg hasonlok?

Figyelt kérdés
szept. 6. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a mással valo nevetgélés és hasonlok nem öt viszik közelebb a céljához. (Söt! Lehet, hogy veszélyeztetik.)
szept. 6. 17:02
 2/8 anonim válasza:
100%
Mert birtokolni akarja a not. Meg ha csak szexre kell neki, az egoja miatt zavarja, ha mas is dugja.
szept. 6. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarna
szept. 6. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenység/féltés megjelenthet akkor is, ha nincs tervei az adott lánnyal. Vonzalom nyilván van, így ha másik férfi kerül a képbe, akkor félti az eddigi pozícióját.
szept. 6. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor a férfiak akkor is lehetnek féltékenyek ha csak dugni akarnak? De miért ha csak dugni akar és a lány mondjuk látszólag jól elbeszélget mással (amúgy nincs semmi semmelyik részről). A srácot ez miért zavarja ha csak dugni akar arra rengeteg lehetősége van nem csak az az 1 lány.
szept. 6. 19:45
 6/8 anonim válasza:

Szerintem ez nem feltekenyseg. Csak zavarja,hogy a csajnak nem az egyetlen, serti a kis egojat.

Tobb szexkapcsolatom ez miatt ert veget.. nekik feleseguk volt, sokat randiztak…bezzeg nekem nem lehetett mas, mert egybol sirt a szajuk, rosszul esett nekik. Mondtam h a k.@ny@d es tovabbleptem🙂

szept. 6. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért zavarna? Lefejelem a másikat azonnal és jót röhögök én is...
szept. 7. 02:18
 8/8 anonim ***** válasza:

#5 Nem lehetnének, de ettől még azok. Ugyan úgy mint a nők. Szóval az "alku" alapján egyik sem lehetne féltékeny.

Én pl pont leszarnám a csaj kivel mit csinál, csak használjon gumit.

szept. 7. 06:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!