Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én látom azt hogy manapsá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom azt hogy manapság a nők hűtlenebbek ?

Figyelt kérdés
szept. 5. 18:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De tök mindegy a lehetőség, ha a felállás mindig 1:1.

Matematikailag ugyanaz a vége.

szept. 5. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

#8 Nem emiatt van.Hanem azért, mert egyre több nő rájön, hogy az átlag kapcsolat, házasság, egy nagy átb*szás, főleg abban a felállásban, hogy az anyagi terhekből elvárja a legtöbb férfi, hogy a nő vegyen ki 50%, ha nagyon csóró, még 100-at is.

És akkor a nőnek marad a háztartás, a gyereknevelés 100%-a, a szex meg csak arra való, hogy a férfi belemaszturbáljon, mert kielégíteni nem tudja/nem akarja.Aztán mi a hála és a köszönet?A férfi megcsalja/lelép egy másik nővel.

Őszintén, ilyen felállásban mihez legyen hűséges a nő?Így az éri meg a nőknek is, ahogy a férfiak mindig is viselkedtek.Folyamatosan keresik a jobbat, ha találnak, akkor lelépnek.

szept. 5. 22:19
 13/17 A kérdező kommentje:
De akkor hagyja ott ne megcsalja. És arra mit mondasz ha rendes a férfi és akkor is megteszi mert mondjuk jön egy izmosabb vagy jobb csávó ?
szept. 5. 22:59
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Honnan tudod, hogy volt régebben?
szept. 6. 07:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem igaz. Régen is legalább ennyi félrelépő volt, csak - részben az internet, közösségi média stb miatt - sokkal gyorsabban és szélesebb körben terjed az információ, ezért sokkal több minden ki is derül. (Gondolj csak arra, hányan buknak le "véletlenül" meglátott üzenet, email stb miatt, amg ezek nem voltak, lebukni is nehezebb volt.)

Másrészt az egy baromság, hogy a nők hűtlenebben mint a férfiak.

szept. 6. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#13 Ugyanezt kérd számon a férfiakon is, ők nagyobb iparban űzik ezt és sokkal régebb óta.Vagy ez rendben van?
szept. 6. 23:16
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Ffi vagyok. Soha senkit nem csaltam meg. Engem 2 nő is.

Eddig én is úgy tapasztalom, hogy hiába a nagy igyekezet, simán odébbállnak egy másik faszival.

szept. 7. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!