Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóak a biszex lányok? Én valamiféle “teljességet”, korlátlanságot, elfogadó-képességet látok bennük. Hibát követek el, -ez általánosítás? Hűtlenebbek, mint a heterok?
Nekem sajnos rossz a tapasztalatom. Nekem mindegyik sumákolt, hazudozott, s nem kéthetes, hanem 2-3 éves párkapcsolatok voltak!
De nem általánosítok!
De azért lássuk be, hogy a szexuális identitásukban csapongók nem megbízhatóak!
Akkor újra: a biszexualitás nem csapongást jelent, pusztán annyit, hogy mindkét nem vonzó lehet. Ha azt sikerült felfogni, hogy a melegek nem pedofilok is egyben, talán ez is menni fog.
Egy hűséges bi.
Érdekes... nekem nincs taszítóbb tulajdonság egy nöben mint a biszexség.
De nem kötelező mindenkinek kedvelni a másikat.
Nem vonzó, egyenesen taszító.
Egyébként az 1-es jót írt. Eleve akik a normálistól eltérő irányultsággal élnek a hagyományos ertelemben vett erkölcstől messze vannak, akkor meg mit várhatunk tőlük?
#4:
Ezerszer inkább legyen valaki olyan, aki fejben két kapura játszik, ha emellett tisztességes, egyenes jellemű, őszinte, mint olyan, aki 100%-ig csak az ellenkező nemhez vonzódik, de közben azt sem hihetem el neki, amit kérdez.
Hát, biszex lányként én ezért keresek csak biszex fiút kapcsolatra. Így megértjük egymást, mindent meg tudunk beszélni.
Heteró pasik meg ne kezdjetek akkor biszex lánnyal ha nem bíztok benne. Véletlenül bevonzotok egy pont hogy csapongó jellemet (ami a heterókra is jócskán jellemző) és azért az 1% miatt gyűlölni fogjátok az összes biszexet.
#7:
Vagy az is megoldás, hogy nem gyűlölünk semmilyen csoportot egyetlenegy egyénnel szerzett tapasztalat alapján, és nem zárunk ki másokat sem ezért.
Vagy mondd az előttem szólóknak, meg a gyakori teljes, dühös nőgyülölő hímsoviniszta állományának.
De a keksz azért jár mert ilyen okos kiskutya vagy, fejből felmondtad a leckét🐶🐕🦺🐕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!