Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rég nem voltam férfivel, most lehetnék, most meg már félek is kicsit. Voltatok már így?
Figyelt kérdés
szept. 5. 15:39
1/13 anonim válasza:
Nem, ugyan úgy van puncim akkor is ha sokáig nem látogatta senki.
2/13 anonim válasza:
Igen! Nekem gyakran voltak nagyobb kihagyásaim, azok után mindig kicsit furcsa volt arra gondolni, hogy szexelni fogok. Általában nagyon hosszú kihagyás után nem is kívánom annyira.
3/13 anonim válasza:
Ha túl sok a fenntartásod akkor inkább NE menj bele, mert nem fogsz tudni feloldódni. Márpedig az igencsak szükséges hogy jól érezd magad!
4/13 anonim válasza:
Az ilyen csajokat jobb hamar offolni, mert hetekig-hónapokig húzzák a félelmüket. Adni kell egy reális időt ennek és nem futni felesleges köröket, sem neked, sem a pasinak nem tesz jót a macska-egér játék.
5/13 anonim válasza:
Ez a kérdés akkor jogos ha a vezetéssel kapcsolatban kérdezed.
8/13 anonim válasza:
Félsz mi?
Csak játszod az agyad.
Fogadok több phaszt fogtál már mint kilincset.
9/13 anonim válasza:
Ha szexpartneri jelegű kapcsolatba belemész, akkor is mondd hogy első alkalommal neked csak a petting komfortos. Ez a szabályod.
10/13 anonim válasza:
Én firfiként voltam így. A közelmúltban volt lehetőségem egy alkalmi szexre. És éltem a lehetőséggel. Előtte 5 éve voltam lánnyal utoljára. És én is izgultam hogy milyen lesz, hogy teljesítek. A lány 2x elélvezett én egyszer sem tudtam. És egy idő után lelankadt. Aztán felállt és utána sokáig állt de elélvezni nem tudtam. Vagy azért volt mert elkezdtük gumi nélkül és vissza tartottam hogy ne élvezzek el a lányban. Vagy nem tudom lehet izgiltam tudat alatt.
Minden esetre ő azt mondta nagyon jó volt neki szóval örültem, hogy nem bénáztam el a dolgokat.
Az, hogy én nem élveztem el az igazából az én bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!