Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van egy punci eseményhorizontja?
Figyelt kérdés
Tudjátok amikor még ki lehet húzni anélkül hogy beleélveznék.szept. 4. 23:35
1/6 anonim válasza:
Használj gumit. Különben előbb-utóbb úgyis "baleset" lesz.
2/6 anonim válasza:
Rossz a megközelítés.
Egyszer, annyira nem is fekete az a lyuk, másreszt pedig nem a punci “eseményhorizontja” a fontos, hanem a péniszé.
Nem mindegy ugyanis, hogy mekkora, amit bedugsz.
Egy 8-10 centiset majdnem tövig dughatsz, míg egy 18-20 centisnek fele sincs benn… Érted?
3/6 nb2019 válasza:
Mivel a farkad nem fénysebességgel közlekedik, ezért az eseményhorizont környezete is veszélyes már, hiába tudna a fény onnan még távozni, ha te már nem tudsz. Ha teljesen biztosra akarsz menni, hogy ne történjen baleset, akkor jóval távolabb kell maradj az eseményhorizonttól, momndjuk tarts mindig legalább 2-3 cm távolságot a puncitól, így biztosan nem tud behúzni.
4/6 anonim válasza:
Húzzál gumit, mert már az előváladékban is szokott lenni spermium. Igen, eddig szerencséd volt.
5/6 anonim válasza:
Azt hittem az keresed, mint a csillagászok a fekete lyukaknál. A limitet ahonnan nincs visszatérés.
Nekem egy üveg whiskey szokott lenni és akkor nagyjából minden lány dughatónak néz ki. Szóval csak felet szoktam inni baráti társasággal nyílvános helyen, hogy tudjak nemet mondani az indiszkrét tolakodásokra.
6/6 anonim válasza:
Én simán 18-19cm mélyről is mindig kihúztam időben. Érzi az ember, mielőtt elélvez, csak kell akaraterő és jól kell időzíteni, akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!