Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretem a párom na de mégis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a párom na de mégis?

Figyelt kérdés

A kérdésem csak házasok hosszol úgyhogy légyszíves ha nem vagy házas lapoz tovább van még jó pár kérdés ami csak rád vár. Párom régen mindig sok puncit adott de most hogy itt a gyerek meg a munka állandóan fáradt de tényleg mindig. Hiába szeretem mégis áll állandóan a fa..om!Őt ez nem érdekli fáradt ...

Nem akarom megcsalni csak szimplán valakivel együtt lenni és csúnyán szólva üríteni....mert azért kellemetlen 40évesen a maszti mert ő nem akarja . Házas férfiak vagytok ti így ezzel??

szept. 4. 17:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem lesz jobb, sőt...
szept. 4. 20:40
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Voltam így.. Bár nem gyerek miatt volt.. Válás lett a vége.. A mostani páromnak megmondtam kerek perec.. Ha gond van még kell beszélni de ha nem ad puncit akkor vége... Nem fogom magamnak verni miközben úgy teszünk, hogy "pár" vagyunk, miközben állítólag szeretjük egymást stb...

Azt ajánlom beszélj vele nagyon komolyan. Itt nincsen helye a szépítésnek.. 40 évesen még nem hagyhatod, hogy így menjenek a dolgok. Csak nem fogod 20-30 évig verni?

Az ember megérti, hogy gyerek, munka stb.. Na de azért mindennek van határa.

szept. 4. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát figyelj....egy darabig azért el kell tűrni a maszti ugyanakkor igen valamennyire észre kéne venni hogy akár ha neki nincs is kedve azért ég gyors kézimunka belefér. De remélem ugyanúgy kiveszed a rszed minden nehézségbő
szept. 4. 21:18
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ideje prostihoz menned
szept. 5. 06:35
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Talán mi lenne ha besegítenél neki a házi munkába és a gyerek nevelésbe? Feltételezem minden a párodra hárul, mivel te folyamatosan a szexen kattogsz, így nem csoda ha fáradt.
szept. 7. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!