Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de mégis többre vágyom?
Egy jó pár hónapja úgy érzem, hogy többre vágyom a szex témában.
Élvezem, de kezd nagyon egyhangú és unalmas lenni. Kezdem úgy érezni, csak én szeretnék többet, neki csak az a lényeg, hogy gyors legyen és elmenjen. Én viszont többre vágyom, többször mondtam neki, de azóta se változik semmi. Előjáték is kb 2 perc berakja, elmegy és vége. Van, olyan hogy el se tudok élvezni, mert olyan gyorsan befejezi, és legtöbbször nem fejezi be, hanem alszik.
Mit tennétek a helyemben? Szeretem, de mindig bennem van ez az érzés, ami borzasztóan rossz.
20L
Egy frászt hiszi azt hogy így a jó.
Önző genya pasi. Hagyd ott, de azonnal. Kutyából nem lesz szalonna soha.
Vagyis mindíg is ilyen fog maradni. És te soha de soha nem leszel boldog.
Jó, kellemes kielégítő (testileg-lelkileg) szex nélkül minden kapcsolatnak annyi x - idő múlva. EZ amióta világ a világ ez így van.
És te se hidd azt, mint sok lány teszi, hogy majd melletted megváltozik, vagy ne legyen kihívs neked, hogy majd te megtudod változtatni.
SOha nem fig sikerülni. A hited, hogy hátha, kevés ahhoz hogy boldog légy.
Az ilyentől menekülni kell. Bármilyen szépeket ígér, vagy mond a későbbiekben, bár ez nem fog.
Inkább most fájjon 2-4 hónapig a hiánya, mint 10-enév múlva legyen eleged.
Én csajom is ilyen, nem erölteti a sexet. És ezt párszor szóvá is tettem, lett hiszti.
És ha nem lesz rendszeres és rendes sex, akkor sajnos a mi utjaink is vàlni fognak.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!