Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de mégis többre vágyom?
Egy jó pár hónapja úgy érzem, hogy többre vágyom a szex témában.
Élvezem, de kezd nagyon egyhangú és unalmas lenni. Kezdem úgy érezni, csak én szeretnék többet, neki csak az a lényeg, hogy gyors legyen és elmenjen. Én viszont többre vágyom, többször mondtam neki, de azóta se változik semmi. Előjáték is kb 2 perc berakja, elmegy és vége. Van, olyan hogy el se tudok élvezni, mert olyan gyorsan befejezi, és legtöbbször nem fejezi be, hanem alszik.
Mit tennétek a helyemben? Szeretem, de mindig bennem van ez az érzés, ami borzasztóan rossz.
20L
Egyszerűen itt arról van szó, hogy nem ért a nőkhőz.
Nem tudja, mire van szüksége egy nőnek.
A nőt kényeztetni kell, és nem csak jó gyorsan megd@gni.
Sok férfi nem tudja, hogy mi a különbség az aktus és a kényeztetés közőtt, pedig ez nagyon fontos.
Sajnos az a baj, hogy a te pasid nem igen fog ebben változni, mert ha ez nem alapból jön egy férfinek, hogy hogyan kell bánni a nővel, akkor az már régen baj.
Ez nem tananyag, amit meglehet tanúlni, ennek alapból jönni kell.
No ez az.
Ha csak üríteni akar, akkor a műnunus is elég neki, vagy egy felfújható barbie baba.
Az többfunkciós is lehet.
Ha jól felfújja akkor olyan mint a somszédban a 18 éves Kittyke, ha csak félig fujja fel, akkor meg olyan mint a házvezető Juliska néni.
Ő ezt érdemli.
valószinűleg még fiatal, hiszen te is az vagy..
nincs még meg az elengednő szexuális kulturája, hogy mi jó és mi kell egy nőnek..
le kell ülni és megbeszélni, kell egy időtartam amit adni kell neki, hogy ...hajlandó-e tenni a kapcsolatért, és ha azt látod, hogy nem tesz érte a megbeszéltek után sem..akkor lejárttá teszed az ultimátumot..
ha hagyod, és nem változtatsz, családod lesz vele, és egy reménykedő boldogtalan párkapcsolatod ahol kitudja még mi más sem müködik..
lehet, hogy most fájdalmas ezt olvasni, de borzasztóan fiatal vagy még ahhoz, hogy elsüllyedj egy lapos és egyoldalú kapcsolatban..
a játékhoz két fél kell, aki passzol az igényeidhez... sok sikert!
No igen.
Olyan sokszor van, hogy egy nő elalszik szex közben, de az, hogy egy férfi is eltud aludni közben, na ez tényleg új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!