Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hivtak titeket hármas szexhez?
Igen. Barátnőm pasija kezdetektől nagyon be volt indulva rám. Ezt tudta barátnőm is, hogy szexuális vonzalom van köztünk, de egyébként meg semmi több. Aztán megbeszéltük, hogy születésnapján meglepjük a pasit azzal, hogy szexeljünk hármasban. Totál odavissza volt,annyira élvezte. De mi is nagyon. Úgyhogy azóta is úgy havonta 1-2 alkalommal hármasban csináljuk.
24L
1x hivtak, én nem meglepetés voltam de a nő talán jobban örült az igennek mint a pasi😀 Az elején hamar kiderült, hogy mind ketten bi-k vagyunk. Egyébkent tőlem jóval idősebbek voltak de nagyon aranyosak és a pasiban is volt valami szexualis kisugárzás amiért belementem. Jó volt kiprobálni.
Én 24 ők 48. Utánna még 1x volt ismétlés amikor már én is bátrabb voltam. Utánna barátom lett így vége szakadt. Az akkori páromnak fel se mertem hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!