Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, amit a párom barátnője tett?
Egy nagyobb társasággal voltunk nyaralni, aminek én és a barátnőm is részei vagyunk, a társaság nagy része az ő barátnőiből áll. Nem régen vagyunk együtt, kb 3 hete feküdtünk le először és ami azt illeti elég jól egymásra hangolódtunk. Nem lakunk együtt, igy nem tudjuk akármikor csinálni. Nyaraláson 3an voltunk egy szobában, mi ketten és párom egyik barátnője. Teljesen biztosak voltunk benne, hogy alszik, többször megnéztük és hát nekiálltunk szexelni. Szerintem diszkrétek voltunk, persze egy halkabb csattogás, vagy sóhajok nyilván előfordulhattak. Másnap kiderült, hogy csak úgy tett mint aki alszik és mindennek elhordott minket teljesen felháborodva hogy tuti nem alszik velünk többet és hogy micsoda dolog hogy nem bírunk magunkkal. Kb el is cseszte a nyaralás hangulatát ezzel. Pedig ha a legkisebb jelét is adja annak hogy nem alszik, nyilván leállunk. Jogos, amit csinál?
28F/28L
Ezt én se díjaztam volna.Ez milyen már?Ott fekszik mellettetek pár méterre.Lehetettek volna rá tekintettel.
Vagy bírjatok magatokkal vagy oldjátok meg máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!