Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthető még a házasság?
Gyermek altatása után feleségemnek erotikus videót kezdtem mutatni. Utalva hogy utána kezdhetnénk valamit. Az első 5másodpercben dühbe jött, hogy ő ilyet nem néz. Elfordult aludni.
2 év házasság után így megy (ez elött se volt jobb).
Teljes elkeseredés.
Sex terapeuta, vagy hova forduljak? 30f
18. Az ilyen degeneráltakat kellene kibaszni.
Én napi 2x kívánom a párom, de ha te lennél az, lehet én is prűd lennék. Bunkó fsz. :D
Kérdező, te meg egy hülye vagy. Te választottad ezt a nőt, most viseld a következményeit!
Én is ebben a helyzetben vagyok.
Gyakorlatilag mindent megadok és próbáltam már amit egy férfi tehet. Fogalmam sincs mi lenne a megoldás
"Szürke 50árnyalata, hasonló filmek bejönnek neki. Nagyon beindítja."
"Nagyon kikészít a sex hiány. Ő pedig prűd."
Ebben csak én érzek egy baromi nagy ellentmondást?
"Eleinte mindig mindenkinek rózsaszinebb. Nem így van? De.
Mindenki változik."
Ehhez képest ezt írtad a kérdésben:
"2 év házasság után így megy (ez elött se volt jobb)."
Ezek után engem én nem csak azt nem értem, hogy miért tűnt jó ötletnek feleségül venni és családot alapítani, hanem igazából azt sem, hogy miért lep meg téged, hogy ha soha nem is volt köztetek szexuális összhang és elég szex, akkor most sincsen.
Mi változott, mi történt az évek alatt, aminek a hatására szerinted javulnia kellett volna az eleve nem jó, számora eleve nem kielégítő szexuális életeteknek?
Mitől reméltél pozitív változást, ha eleve nem volt jó és ne volt elég a szex?
26. Ezt írtam neki, ő választotta!
Most miért sír?
28. És? Egyik nő sem a csicskád, tulajdonos vagy az alárendelt szolgád. Úgy kiraknálak, mint macskát szarni. Ilyenkor aldom az eget hogy nem vagyok egy erőtlen nő, nem lehet velem csak úgy packázni vagy fizikálisan bántani!
Pont az ilyenekből, mint amilyen te is vagy (és ahogy nyilatkozol) lesznek a bántalmazó "férfiak"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!