Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha voltál már büdös csajjal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha voltál már büdös csajjal, mihez hasonlított leginkább a punciszaga?

Figyelt kérdés
Már ha volt ilyen. Mi megkívántuk egymást, hát aztán eléggé döglött halszaga volt. Nem tartott sokáig, pár perc sitty-sutty, aztán ment mindenki a dolgára.
aug. 31. 21:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem jutottam el vele semeddig, mert már egy ölelésnél paprikáscsirke szaga volt, így nem volt több randi, még csókig sem jutottunk.
szept. 1. 08:05
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Nyaljtok csak a halszagu pinat, az valo nektek😂🤣😂🤣😂😂🤣😂😂
szept. 1. 08:08
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
Fúj, ezeket olvasva siralmas, hogy mennyire igénytelen nők vannak. Nekem ha bármi fertőzésem van, azonnal megyek nőgyógyászhoz és gyógyszerrel kikezelem pár nap alatt, eszembe se jutna folyással meg viszkető halszagú puncival szexelni🤣Nagyon gáz.
szept. 1. 08:33
 14/15 anonim ***** válasza:
7? 9? Ti szoktatok mosakodni szex előtt? Szappannal, tudfürdővel. Segget is?
szept. 1. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:
#6 a punci/popószagnál nekem is izgató jelenség az ha egy jó csajhoz kapcsolódik! ☺️☺️☺️
nov. 28. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!