Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire alap lett a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire alap lett a sperma lenyelése?

Figyelt kérdés
Akárhány ilyen kérdésnél oda kommentelem hogy én nem szoktam lenyelni, azonnal le vagyok pontozva és mindenki más is aki így gondolkodik. Miért? Ennyire alap lett már a pasiknak ez?

aug. 31. 18:36
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
78%
Az ötös lottó találatának is nagyobb az esélye, minthogy a férjednek nem esne jól. Ez olyan, mintha azt kamuzná, hogy meleg lenne. Pedig nem az, ugye?
szept. 1. 08:50
 32/52 A kérdező kommentje:
De te biztosan.
szept. 1. 09:28
 33/52 anonim ***** válasza:
69%
Mindneki maga dönti el, hogy mi az ami neki belefér. Ettől függetlenül, a nők döntő többségének beletartozik a lenyelés. A saját példám nyilván nem igaz mindenkire, de engem ha már valaki leszopott akkor kb 10-ből 8 le is nyelte.
szept. 1. 09:29
 34/52 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem is feltétlenül alap, de erősen ajánlott. A szopás pedig teljesen alap, kizáró ok, ha nincs. Már bocs, de miután több nőm is volt, aki imádta az ízét, és imádta lenyelni minden alkalommal, úgy, hogy sosem kértem, akkor nehéz utána tiszta szívvel elhinni egy új csajnak, hogy undorító.
szept. 1. 09:55
 35/52 A kérdező kommentje:
Elkeserítőek a mai férfiak... ha valami okból kifolyólag szingli leszek, inkább egyedül halok meg vagy leszbikus leszek.
szept. 1. 12:08
 36/52 anonim ***** válasza:
84%
Legyél. Attól, hogy te valamit nem akarsz, még nem a férfiak a hibásak.
szept. 1. 12:09
 37/52 anonim ***** válasza:
20%
#20 úgy látom ez csúnyán betalált 🙂 szerencse hogy van aki gond nélkül lenyelje, én pedig kinyalok belőle mindent is, te pedig zúgolódj csak magadnak, mert úgy néz ki te vagy kisebbségben 🙂
szept. 1. 13:06
 38/52 anonim ***** válasza:
12%
Ha az orrom belefújhatom a szájába, és lenyelte, akkor majd én is próbálkozom lenyeléssel....
szept. 1. 13:38
 39/52 anonim ***** válasza:
80%

Akik nem nyelik le azok igazából tudják a barátnőiktől, innen, stb, hogy a nők többsége minden további nélkül lenyeli, sőt, sokan kifejezetten szeretik. Valójában ők is tudják, hogy jó lenne a párjuknak, de undorodnak tőle és képtelenek rávenni magukat erre, ezért aztán mindenki másra nagyon haragszanak.

Én például nem szeretem a csokit, utálom. Menjetek ti a p.csába, gusztustalanok vagytok!

Ja, és még nyugtatják magukat, hogy szerencsére az ő férjük nem ilyen undorító, miközben a kedves férjük a haverjaival erről beszélget 2 sör között, hogy tök cuki a feleségem, de sajnos erre képtelen. Nem s baj, majd megoldom (már megoldottam) máshogy, mondja a söröket követő Unicum után. :D

szept. 1. 15:38
 40/52 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván ez nem reprezentatív, de 53 szavazóból 9 mondta, hogy undorodik tőle, további 7, hogy nem szereti, de megteszi, azaz kevesebb mind 1/3 akinek ez nem tetszik, de csak 17% aki egyáltalán nem csinálja. Többieknek vagy semleges, vagy valamilyen fokban izgatja is őket.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

szept. 2. 11:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!