Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire alap lett a sperma lenyelése?
Akik nem nyelik le azok igazából tudják a barátnőiktől, innen, stb, hogy a nők többsége minden további nélkül lenyeli, sőt, sokan kifejezetten szeretik. Valójában ők is tudják, hogy jó lenne a párjuknak, de undorodnak tőle és képtelenek rávenni magukat erre, ezért aztán mindenki másra nagyon haragszanak.
Én például nem szeretem a csokit, utálom. Menjetek ti a p.csába, gusztustalanok vagytok!
Ja, és még nyugtatják magukat, hogy szerencsére az ő férjük nem ilyen undorító, miközben a kedves férjük a haverjaival erről beszélget 2 sör között, hogy tök cuki a feleségem, de sajnos erre képtelen. Nem s baj, majd megoldom (már megoldottam) máshogy, mondja a söröket követő Unicum után. :D
Nyilván ez nem reprezentatív, de 53 szavazóból 9 mondta, hogy undorodik tőle, további 7, hogy nem szereti, de megteszi, azaz kevesebb mind 1/3 akinek ez nem tetszik, de csak 17% aki egyáltalán nem csinálja. Többieknek vagy semleges, vagy valamilyen fokban izgatja is őket.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!