Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire alap lett a sperma lenyelése?
5-ös:
Hát én 9 éve együtt vagyok a párommal, aki már 4 éve a férjem is, nála jobban soha senkit nem szerettem és mégse nyelem le. Szerencsére ez neki se alap. De meglep, hogy itt mennyi ember szerint az...
Én soha nem pontoznék le senkit a személyes preferenciái miatt. Ha a lenyelés a kérdés, a te válaszod pont olyan hasznos, mint azé, aki lenyeli. Ez a gomb pedig a válaszok HASZNOSSÁGÁT mutatja, nem szimpátia gomb.
Viszont a személyes tapasztalatom az, hogy nem mostanában terjedt el a sperma lenyelése. Én 1986-ban vesztettem el a szüzességem, és az én tapasztalatom az, hogy a lányok kb 70%-a lenyeli. Tehát a nők 30-40 évvel ezelőtt is elég jó arányban oráloztak elvezésig, és nyelték le a végterméket.
F54
Engem se érdekel hogy mit csinál vele, ha nem nyeli akkor nem.
Volt már hogy lecsúszott neki ,de ez se érdekel.
Nekem az nem ad hozzá semmit se, úgy csinálja ahogy szereti és azt imádja .
Az alap az, hogy értelmes emberek között a szex nem úgy működik, hogy te kijelented, hogy már pedig nyelje le, a másiknek meg ezt meg kell tennie, hanem tekintettel vagytok egymásra, hogy a másik félnek mi esik jól.
Akinek pedig ezek a dolgok nem magától értetődnek azt az embert jobb elkerülni minden téren.
Nekem például eszembe sem jutott soha, hogy ilyesmit követeljek vagy várjak el, vagy sérelmezzem, ha esetleg nem nyelik le.
Érdekes, itt akik ide kommenteltek, mindenki normálisan áll a témához, mégis a szexualitás kategóriában folyamat le vagyok pontozva az ilyen kérdéseknél.
Ezt most egyik kommentelő se vegye magára, csak úgy általánosságban írom most ezt a Gyakori Kérdések felhozataláról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!