Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire alap lett a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire alap lett a sperma lenyelése?

Figyelt kérdés
Akárhány ilyen kérdésnél oda kommentelem hogy én nem szoktam lenyelni, azonnal le vagyok pontozva és mindenki más is aki így gondolkodik. Miért? Ennyire alap lett már a pasiknak ez?

aug. 31. 18:36
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

5-ös:

Hát én 9 éve együtt vagyok a párommal, aki már 4 éve a férjem is, nála jobban soha senkit nem szerettem és mégse nyelem le. Szerencsére ez neki se alap. De meglep, hogy itt mennyi ember szerint az...

aug. 31. 19:10
 12/52 Indián Srác ***** válasza:
88%
Minden embernek más számít alapnak. Olyan párt kell találni, akivel egyeznek az igényeitek, vágyaitok. Nekem nem probléma ha nem nyeli le, ez egy jelentéktelen apróság csupán. Elélvezés után amúgy is gyorsan nullára csökken bármilyen szexuális vágy :D Nem mondom, hogy ne tetszene ha lenyeli, vagy ha ráélvezek és játszunk még picikét... de nem elvárás. Mindig annyit várhat csak el az ember a párjától, amit ő is élvez. Két emberes játék, ha valamit mind a két fél élvez, az okés, az alap, az belefér....Mindegy mi az. Ha valamit az egyik fél csak kényszerből tenne, akkor inkább ne tegye! Mondja meg őszintén, hogy őt az nem izgatja, nem szeretné és ennyi. Normális férfi/nő tiszteletben tartja a partnere vágyait.
aug. 31. 19:12
 13/52 anonim ***** válasza:
87%
Nő vagyok, nekem alap. Mindegy ki mit csinál vele. Én biztos nem pontoztalak le sehol.
aug. 31. 19:13
 14/52 anonim ***** válasza:
79%

Én soha nem pontoznék le senkit a személyes preferenciái miatt. Ha a lenyelés a kérdés, a te válaszod pont olyan hasznos, mint azé, aki lenyeli. Ez a gomb pedig a válaszok HASZNOSSÁGÁT mutatja, nem szimpátia gomb.

Viszont a személyes tapasztalatom az, hogy nem mostanában terjedt el a sperma lenyelése. Én 1986-ban vesztettem el a szüzességem, és az én tapasztalatom az, hogy a lányok kb 70%-a lenyeli. Tehát a nők 30-40 évvel ezelőtt is elég jó arányban oráloztak elvezésig, és nyelték le a végterméket.

F54

aug. 31. 19:20
 15/52 anonim ***** válasza:
88%

Engem se érdekel hogy mit csinál vele, ha nem nyeli akkor nem.

Volt már hogy lecsúszott neki ,de ez se érdekel.

Nekem az nem ad hozzá semmit se, úgy csinálja ahogy szereti és azt imádja .

aug. 31. 19:20
 16/52 Fragments of Fantasy ***** válasza:
78%

Az alap az, hogy értelmes emberek között a szex nem úgy működik, hogy te kijelented, hogy már pedig nyelje le, a másiknek meg ezt meg kell tennie, hanem tekintettel vagytok egymásra, hogy a másik félnek mi esik jól.

Akinek pedig ezek a dolgok nem magától értetődnek azt az embert jobb elkerülni minden téren.

Nekem például eszembe sem jutott soha, hogy ilyesmit követeljek vagy várjak el, vagy sérelmezzem, ha esetleg nem nyelik le.

aug. 31. 19:37
 17/52 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az. Ha a számba jön mindig lenyelem.
aug. 31. 19:51
 18/52 A kérdező kommentje:

Érdekes, itt akik ide kommenteltek, mindenki normálisan áll a témához, mégis a szexualitás kategóriában folyamat le vagyok pontozva az ilyen kérdéseknél.

Ezt most egyik kommentelő se vegye magára, csak úgy általánosságban írom most ezt a Gyakori Kérdések felhozataláról....

aug. 31. 19:53
 19/52 anonim ***** válasza:
58%
Én még nem pontoztam le ilyet, de cserébe szerintem a nyalás se legyen akkor elvárva (nyilván van aki azt se szereti)
aug. 31. 20:42
 20/52 A kérdező kommentje:
De miért hozod egy lapra a nyalást a lenyeléssel? A nyalást a szopással lehet egy lapra hozni, nem a lenyeléssel.... Az orális szex kölcsönösen tud orgazmust okozni mindkét félnek, maga a lenyelés nem, az max az egódat simizi. És mielőtt belekötsz, igen, én le szoktam szopni a páromat és igen, orgazmusig. De miért nyelném le? Az mit ad hozzá az orgazmusához? Semmit! Szerencsére a férjem is így gondolkodik ezzel kapcsolatban. És még szerencse hogy van férjem, mert ha most ismerkednék és egy ilyen önző fhasszal kerülnék össze mint a 19-es, hát elküldeném a büdös picshába.
aug. 31. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!