Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire alap lett a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire alap lett a sperma lenyelése?

Figyelt kérdés
Akárhány ilyen kérdésnél oda kommentelem hogy én nem szoktam lenyelni, azonnal le vagyok pontozva és mindenki más is aki így gondolkodik. Miért? Ennyire alap lett már a pasiknak ez?

aug. 31. 18:36
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
59%
Nem hiszem hogy alap lett de lehet hogy többen csinálják mostanában. Ha lepontoznak, lepontoznak, az Ő bajuk. Nekem az állaga nem tetszik, próbáltam már, de nem jött be nekem.
aug. 31. 18:42
 2/52 anonim ***** válasza:
89%

És ez még semmi! Itt még olyanok is vannak, akik simán smárolnak cumi után.

Ne az itteniek alapján vonj le következtetést! :-)

aug. 31. 18:42
 3/52 anonim ***** válasza:
32%
Szia. Alapnak számít, ha a szájába élvezek nyelje le a spermám.
aug. 31. 18:48
 4/52 anonim ***** válasza:
43%
Tisztában vagyok vele, hogy az enyémnek rossz íze van, ezért nem nyeli le párom és nem is váron el. Hiába vagyok sportos és nem dohányzom.
aug. 31. 18:49
 5/52 anonim ***** válasza:
74%

Azt és úgy csináld, ahogy neked a legjobb.

A tapasztalatom a lenyeléssel kapcsolatban, hogy csak az a barátnőm nyelte le, aki igazán szeretett és szerelmes is volt. A többi csak maszatolt.

Így én úgy gondolom, hogy a lenyelés nagyban függ a másik elfogadásától is.

aug. 31. 18:51
 6/52 anonim ***** válasza:
89%
Nem a megítélés vagy elvárás miatt nyelem le a pasimnak, hanem, mert nekem belefér.
aug. 31. 18:52
 7/52 anonim ***** válasza:
45%

Azt a k...!

"Alapnak számít, ha szájbaélvezem, nyelje le..."

Azt a k...!

aug. 31. 18:54
 8/52 anonim ***** válasza:
87%

Én férfiként egyáltalán nem várom el.

Nem is értem ezt, hogy "elvárom"...

aug. 31. 18:57
 9/52 anonim ***** válasza:
93%

Egyszer volt egy csaj, az első együttlétnél elkezdett mélytorkozni. Egyből mondtam neki, hogy ezt nem kell...úgyhogy csinálta tovább a "hagyományos" módon. Úgy vettem észre, talán kicsit megkönnyebbült.

Nem mondom, biztos vannak nők, akik élvezik az ilyen alárendelt szerepet, hogy a szájukba menjen, lenyeljék, arcukra, mittudomén...de hogy ez ma már természetes legyen?

aug. 31. 19:03
 10/52 anonim ***** válasza:
39%
Mi van itt? A 3-ast is 0-ra lepontoztátok és a 7-est is, aki pont a 3-as hozzászólását kommentálta, jelezve, hogy totál nem ért egyet vele.
aug. 31. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!