Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom hogy nem éri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom hogy nem éri meg szexelni manapság?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy nagyon nagyon sok idő, energia és pénz mire az ember eljut oda hogy lefekhessen valakivel aztán rövid élvezet és kezdődhet minden előről

Nagyon nagy meló és nagyon kicsi jutalom, csak szerintem nem éri meg?

Nyilván a kérdés csak férfiakhoz szól, nőként teljesen más

aug. 31. 18:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez férfiként nem így van.
aug. 31. 18:29
 2/22 Indián Srác ***** válasza:
100%

Buliba amúgy is szoktak járni fiatalok. Ott szoktak lenni lányok is, olyanok is, akik vágynak egy kis kalandra. Na már most, nem minden lánynak fog jutni a legjobb pasi, szóval marad bőven választék még egy átlag pasinak is a maradék lányból. Elmész egy fesztiválra, ott hasonló a szitu. Nem kell túl sok egy nőnek, hogy szabad legyen a pálya számodra, vagy akár rád is mozduljon.

Természetesen kivételt képez ez alól, hogy nagyon-nagyon ronda vagy. Itt a szélsőségesen rondára gondolok....

aug. 31. 18:34
 3/22 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem nagyon szokott összejönni pontosabban nagyon nagyon ritkán sikerül jó persze nem nézek ki valami jól tény de nem is 1/10
aug. 31. 18:38
 4/22 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem mehet az ember folyamatosan bulikba aztán vagy lesz valami vagy nem
aug. 31. 18:38
 5/22 anonim ***** válasza:
Munkatarsam jart igy 3-4000 Ft-os koktelookat fizetett lanyoknak de egyik se dugott vele
aug. 31. 18:40
 6/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egyáltalán nem ritka
aug. 31. 18:58
 7/22 A kérdező kommentje:
Szeretnek nagyon visszaélni a csávók pénzével ilyeneknél nagyon észnél kell lenni
aug. 31. 19:05
 8/22 anonim ***** válasza:

Hát én addig semmit nem fizetek amíg nem biztos a dolog.

Addig felesbe megy minden.

aug. 31. 19:27
 9/22 A kérdező kommentje:
Ez egy jó taktika viszont a legtöbb nő kiröhög ha nem te fizetsz és egyből nem vagy férfi stb
aug. 31. 19:35
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

Nőként írom.

Akkor miért nem mész el prostihoz? 100%-ék a szex. Vagy swinger.

Egy normálisabb NŐ-re költeni kell. Nem fog veled elmenni egy szia-ra. Aki meg elmegy annyirt is ér.

De az nemcsak veled menne el hanem akárkivel is mert már nagyon viszked a nemiszerve.

Hidd el tapasztalat... láttam ezt azt bulikba nőktől is férfiaktól is.

aug. 31. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!