Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont, amikor úgy döntöttél, hogy hátat fordítasz a munka világának és prostituált leszel?
Megkaptam az első fizetésem az első munkahelyen.
No, az betette az ajtót; elegem lett a "munka világából".
Azt tudod az emberek kis százaléka él a gyakorinak?
Ki ismerne bárki rám?
Elmentem dolgozni a keletinél a pékségbe és 1 hónapban 285e Ft kaptam. Akkor döntöttem el, köszönöm nekem ez nem kell. Felregeltem rosszlányokra. Feltöltöttem pár képet és már aznap jöttek a hívások. Azóta is csinálom, mert rájöttem szeretek emberekkel élőben beszélgetni és még jó pénzt is keresek. Igaz a szex része szükséges rossz. Viszont amikor beülök az elektromos BMVbe és eltudok menni a budaörsi Auchanbe bevásárolni és nem kell szutykos bkvn utaznom ebben a melegben, akkor felbecsülhetetlen élmény és ezért csinálom. Jó pénz van benne.
Irodai munka?
Viccelsz???
Itt van neked egy irodai munkás... hát, nem túl lelkes...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Én férfiként elmesélek egy történetet.
Van egy nagyon dekoratív 30 plusszos nő ismerősöm.
Ő hirdeti magát egy oldalon a következő feltételekkel.:
Aki első blikkre szimpatikusnak tűnik, attól email címre fotót kér. Arcosat, egész alakosat.
Aki megfelel, és tetszik neki, azzal megbeszélik az időpontot.
Napi 1 vendéget fogad, nem fútószalag szerűen, 2-3 órácskára. Persze nem fillérekért, de nemis eltúlozva.
Még így is kb a háromszorosát keresi, mintha valamelyik jónevű üzletben dolgozna, és a belét kihajtaná.
A nyugdíj sem érdekli, mert tud annyit félre tenni, 20-25 év alatt, hogy nem kell neki nyugdíj sem.
És még élvezi is, hisz mondom. Csak olyan vendéget fogad, aki neki is bejön.
Most ezek után akkor van még miről beszélni.???
Ha nő lennék és jól néznék ki én is ezt csinálnám.
Ez így talán nemis annyira prosti, hisz ő csak kellemesen szeretne eltölteni pár órát valakivel. A hirdetési szövege is ez.
Nem fordítottam hátat a munka világának, mert a szexmunka is munka. Sokszor nagyon kemény, izzasztó, izomláz-generáló fizikai munka. (Aki a szex mellett még masszírozik is, az tudja, hogy fizikailag az sem egyszerű.)
Nem mondtam fel sehol, előtte is vállalkozó voltam. (És a korábbi vállalkozásaim sem szűntek meg.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!